POPILA JE OVAJ NAPITAK I SAV CELULIT JOJ JE NESTAO: Kada ga jednom probate, KLETI ĆETE SE U NJEGA
Ilustracija, Foto: Profimedia

paŽnja

POPILA JE OVAJ NAPITAK I SAV CELULIT JOJ JE NESTAO: Kada ga jednom probate, KLETI ĆETE SE U NJEGA

Pijte napitak jednom dnevno, najbolje ujutru na prazan stomak ili posle obroka. Redovnom konzumacijom ovog napitka i pravilnom ishranom, vežbanjem i hidratacijom možete primetiti smanjenje celulita i poboljšanje zdravlja kože

Objavljeno:

Ovaj napitak, bogat vitaminima i antioksidansima, poboljšava cirkulaciju, smanjuje zadržavanje vode u organizmu i ubrzava metabolizam, što sve zajedno dovodi do smanjenja celulita. Jedan od najpopularnijih recepata za ovaj napitak su ananas, đumbir, kurkuma, limun i med, koji osim što smanjuju celulit imaju i brojne pozitivne efekte na zdravlje.

Kombinacija ananasa i drugih sastojaka u ovom napitku pomaže u eliminisanju toksina i smanjenju nakupljanja masti, što doprinosi glatkoj i zdravoj koži. Pored toga što je ovaj napitak ukusan, može biti i odlična alternativa skupim kozmetičkim tretmanima protiv celulita. Svakodnevna konzumacija ovog napitka može pomoći u smanjenju celulita, poboljšanju zdravlja kože i opšteg blagostanja organizma.

Celulit
foto: Profimedia

Tome je svedočila i žena tvrdeći da joj je nestao celulit sa kojim se godinama mučila.

Sastojci:

1 šolja svežeg seckanog ananasa 1/2 svežeg limuna, ceđenog 1/2 inča svežeg đumbira, narendanog 1/4 kašičice kurkume 1 kašičica meda 1 šolja vode

Priprema:

Sok od ananasa, Ananas
foto: Profimedia

Izmiksajte ananas, limunov sok i đumbir u blenderu dok ne postane glatka. Dodajte kurkumu, med i vodu i dobro promešajte. Po želji dodajte kockice leda i odmah poslužite.

Pijte napitak jednom dnevno, najbolje ujutru na prazan stomak ili posle obroka. Redovnom konzumacijom ovog napitka i pravilnom ishranom, vežbanjem i hidratacijom možete primetiti smanjenje celulita i poboljšanje zdravlja kože.

(Espreso/Informer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.