LEKAR PRE 5 GODINA PRESTAO DA SE KUPA: Kao JAK RAZLOG naveo jednu stvar, niko ne može da poveruje u OVO
Lekar, Foto: Youtube paulthomasmd - Dr. Paul Printscreen

Au!

LEKAR PRE 5 GODINA PRESTAO DA SE KUPA: Kao JAK RAZLOG naveo jednu stvar, niko ne može da poveruje u OVO

Džejms Hamblin ima 37 godina, profesor je na Fakultetu za javno zdravlje Univerziteta Jejl i specijalista je za preventivnu medicinu, a pet godina se nije okupao, što od jednog medicinara nikad ne bismo očekivali, ali njemu je skroz okej - bar tako tvrdi.

Objavljeno:

Džejms je takođe jedan od novinara američkog časopisa The Atlantic, u kojem je napisao tekstove kao što su: "Proveli smo pune dve godine života kupajući se, a koliko od tog vremena je zapravo gubljenje" i "Previše se tuširaš", te tako svim raspoloživim kanalima propagiro svoj nedostatak navika za održavanjem higijene.

Insistira na tome da nikada ne prestanemo da peremo ruke sapunom, ali smatra da sa ostalim delovima tela ne bi trebalo da budemo toliko uporni. U svrhu dokaza svoje teorije je izveo instrument koji uporno ne obustavlja nastavljajući da izbegava tuširanje.

Tuš
foto: Profimedia

Na pitanje zašto je potpuno prestao da vodi računa o higijeni, on je odgovorio:

"Pa, to je duga priča i zapravo vam je potrebna knjiga da biste je objasnili. Ali želeo sam da razumem šta se događa. Znam za mnoge ljude koji se kupaju vrlo malo. Znao sam da je to moguće, ali hteo sam i sam da pokušam da vidim kakav će biti efekat."

(Espreso/Noizz)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.