SVI BRUJE O TIHANI LAZOVIĆ I BRANISLAVU TRIFUNOVIĆU, PREKINULI I MEDENI MESEC: Odjeknula slika kao DOKAZ (FOTO)
Tihana i Branislav, Foto: Printscreen/Instagram

paŽnja

SVI BRUJE O TIHANI LAZOVIĆ I BRANISLAVU TRIFUNOVIĆU, PREKINULI I MEDENI MESEC: Odjeknula slika kao DOKAZ (FOTO)

U prirodi su proslavili i Tihanin 32. rođendan, u društvu prijatelja, pored reke i uz domaće specijalitete

Objavljeno:

Glumački i odnedavno i bračni par Tihana Lazović i Branislav Trifunović ne pojavljuje se često u javnosti, ali kad se pojave, ukradu svu pažnju

Glumci Tihana Lazović i Branislav Trifunović retko se pojavljuje na gradskim dešavanjima. Umetnici koji su se letos venčali na romantičnoj ceremoniji na jednom vojvođanskom salašu, posle povratka sa medenog meseca koji su proveli u Parizu, imaju pune ruke posla.

Branislav je radio drugu sezonu serije "Tajkun", dok je Tihana bila u rodnoj Hrvatskoj, snimala je u Rovinju. U slobodno vreme, par često odlazi na izlete u okolinu Beograda, ili po Srbiji. U prirodi su proslavili i Tihanin 32. rođendan, u društvu prijatelja, pored reke i uz domaće specijalitete.

A
foto: Milan Maricic/ATAImages

Nisu česti gosti gradskih dešavanja, ali nisu propustili premijeru domaćeg filma "Jeste li videli ovu ženu?", na kojoj su zablistali savršeno modno usklađeni. Tihana je bila u kežual izdanju, ljubičastu haljinu uparila je sa trendi kožnim čizmama do kolena, a čitavu kombinaciju upotpunila je sa teksas jaknicom, dok je Branislav bež rolku i farmerke osvežio uvek aktuelnom kožnom jaknom i modernim čizmama. Ipak, najupečatljiviji je bio širok osmeh na njihovim licima, koji potvrđuje da im brak i te kako prija.

(Espreso/Gloria)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.