UDRI MALE KOBILE OPSEDNUTE SEKSOM: Poruka Vedrane Rudan unuku će vas A) ODUŠEVITI B) RAZBESNETI
Foto: Fonet

Da je Krešo Krešimira rekla bih joj...

UDRI MALE KOBILE OPSEDNUTE SEKSOM: Poruka Vedrane Rudan unuku će vas A) ODUŠEVITI B) RAZBESNETI

Cure iz Krešinog prvog de ne daju mu mira. Grle ga, ljube, bacaju na beton... A on, ili plače ili čeka da zazvoni zvono...
Objavljeno: 12:35h

Normalno je da dečkići u njegovim i svim ostalim godinama mlate curice, povlače ih za kose, deru im haljinice od tila, til je ono bez čega danas ne možeš vidjeti na cesti ni jednu sedmogodišnjakinju koja drži do sebe. Od moga sam Kreše očekivala da će s vremena na vrijeme prebiti neku djevojčicu za glavu nižu od sebe pa da ću mu onda ja održati predavanja o poštovanju slabijih, nemoćnih i ugroženih.

foto: giphy

Kad… Ovo vam moram reći da bih bila sasvim jasna. Moj Krešo je najviši u razredu. Njegove će šakice vrlo brzo postati lopate, želim reći, mogao bi, moći će, zubima, kad mu narastu, svakoj curi pregristi vrat ili vitlati njome. Dečko bjesomučno trenira. Ali… Zbog ovoga o čemu ću vam nešto reći moj sin i njegova žena odlučili su malome zamrznuti odlaske na sve slobodne aktivnosti i predati ga u moje ruke. Oni rade od jutra do sutra, moj sin radi tri posla, žena dva, zarađuju gotovo sedam tisuća kuna mjesečno, kad plate podstanarstvo i Krešino održavanje moj muž i ja uskačemo sa samo nekoliko tisuća kuna, nekad tjedno, uglavnom mjesečno.

foto: Thinkstock

Hvala bogu, umrli su mi i otac i majka pa nas sve posthumno hrane, prodali smo onu kuću u Novom Vinodolskom. Krešo trenutno živi kod nas. Kad se vrati iz škole moj muž i ja mu na smjene držimo predavanje kako se ponašati prema novom spolu. Naime, cure iz Krešinog prvog de ne daju mu mira. Grle ga, ljube, bacaju na beton pa ga jašu, dok ga jedna jaše druga ih snima mobitelom. A on, ili plače ili čeka da zazvoni zvono.

foto: giphy
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.