UDRI MALE KOBILE OPSEDNUTE SEKSOM: Poruka Vedrane Rudan unuku će vas A) ODUŠEVITI B) RAZBESNETI
Foto: Fonet

Da je Krešo Krešimira rekla bih joj...

UDRI MALE KOBILE OPSEDNUTE SEKSOM: Poruka Vedrane Rudan unuku će vas A) ODUŠEVITI B) RAZBESNETI

Cure iz Krešinog prvog de ne daju mu mira. Grle ga, ljube, bacaju na beton... A on, ili plače ili čeka da zazvoni zvono...
Objavljeno: 12:35h

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Vedrana Rudan je hrvatska književnica i borac za ljudska prava. Poznata je po svom nepristrasnom i sočnom jeziku. Piše kratkim, britkim stilom, duhovito, „bez dlake na jeziku“.

Kako prepoznati da li vam je dete žrtva nasilja na internetu? (FOTO) (GIF)

Uzima u zaštitu one koji su ostali bez posla, sirotinju, ugrožene žene, običan narod. Na meti su joj tajkuni, vlast, bankari, hipokrizija u Crkvi, privatizacija, ulazak Hrvatske u NATO, i mnogi drugi.

foto: giphy

Poznata je širom sveta po svom neobiččnom stilu i ima mnogo posetilaca na svom blogu, a juče je na njemu osvanuo i tkst ‚‚ Moderni dečki" koji jednostavno morate pročitati.

foto: Shutterstock

Moderni dečki - Vedrana Rudan

Moj unuk se zove Krešo i on je sve ono što ja ne želim da bude. Ide u prvi razred. Moj sin, njegov otac, i njegova majka misle da je mali genijalac zato jer lupa po klaviru, maminom, ide na atletiku, košarku, pliva, odlazi na tečaj iz matematike, ne informatike, tu je bolji od oca. Nažalost, nije najbolji u razredu iako su moj sin i njegova žena upregnuli pola grada da to bude.

foto: giphy

Njegova mama, nemojte to širiti dalje, opsjednuta je ishranom moga Krešimira. Zato ministru prosvjete i kulture piše anonimna pisma jer djecu u Krešinoj školi hrane hrenovkama, krofnama i picom. On je u produženom boravku, to jest, pola dana je u školi, a pola na aktivnostima od kojih sam neke nabrojila. Žao mi je što imam unuka, bilo mi je žao kad sam čula da ću dobiti unuka, svaki dečko je budući nasilnik, ali ovo kroz što prolazim ipak nisam očekivala.

foto: profimedia
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.