OVE STVARI O INTIMI BRANKE KATIĆ SRBI NISU ZNALI: Isplivala ŠOK ISTINA!
Branka Katić, Foto: Profimedia

privatan život

OVE STVARI O INTIMI BRANKE KATIĆ SRBI NISU ZNALI: Isplivala ŠOK ISTINA!

Iako se na život u Americi odlično privikla, glumica Branka Katić, kao što i sama uvek govori, jedino se u Srbiji oseća kao svoj na svome.

Objavljeno:

Retko priča o svom privatnom životu. Branka je već 16 godina je u srećnom braku sa engleskim producentom i rediteljem Džulijanom Farinom, sa kojim ima sinove Luisa i Džoa.

Kako o suprugu i deci, tako retko govori i o roditeljima. Kada je u prilici dođe do Srbije da poseti roditelje. Poslednji put s njima se fotografisala na premiejri filma "Žena sa slomljenim nosem" reditelja Srđana Koljević u Centru „Sava“.

Branka Katić
foto: Printscreen/youtube/Mirko Mickey

- Moji roditelji su me uvek učili da svako ljudsko biće zaslužuje jednako poštovanje kojim god poslom da se bavi i da niko nije vredniji od drugih- pričala je ranije Branka.

Glumica Branka Katić govorila je na temu depresije na nedavno na jednoj tribini, i tom prilikom otrkila nepoznate detalje iz života.

Naime, ona je ispričala da se njena majka borila sa depresijom, kada je glumica imala deset godina.

1 / 9 Foto: Printscreen/youtube/Nemanja Vidojevic

- Moja mama je pala u depresiju kada sam ja imala deset godina. Nije htela da ide kod psihijatra, mislila je da je to sramota. Moj tata, sa druge strane, nikada nije priznao da mama ima depresiju. Govorio je da je ona to izmislila i da je to sve u njenoj glavi - ispričala je Branka i istakla da joj psihoterapija pomogla da se bolje nosi sa ovom i drugim životnim situacijama.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.