14 stvari koje rade samo zreli frajeri (FOTO) (GIF)
Foto: Profimedia

potiskivanje osećanja

14 stvari koje rade samo zreli frajeri (FOTO) (GIF)

Intimnost je vrlo teška stvar za momke, a da li bi trebalo da bude tako? Nikada nije kasno napraviti promenu i postati otvoren i intiman s partnerom
Objavljeno:

12. Izrazite, ne skrivajte

Emotivno zreli muškarci ne skrivaju se iza osećaja kada se suočavaju s njima. Ako osećate sram pri izražavanju svojih skrivenih osećaja, morate raditi na tome. Kada ste emocionalno zreli,vi znate da vas neće povrediti neko kome poklonite svoje poverenje, a ako se to dogodi, bićete dovoljno jaki da se i oporavite.

foto: giphy

13. Pažljivost i saosećajnost

Muškarac koji je emocionalno sazreo pokušava da razume tuđe osećaje. Vi ćete morati da napravite promene u svojoj perspektivi, tako da se možete usredotočiti na rešavanje sukoba, umesto da uporno forsirate svoje i dokazujete kako ste u pravu. Kada žena u vašem životu izražava osećaje koji vas plaše, nemojte je napadati. Umesto toga trebate biti strpljivi i puni ljubavi.

foto: Profimedia

14. Emocionalna velikodušnost

Spoznaja da ste dovoljno snažni da možete ponuditi podršku, brigu i utehu, i negovati ljubavni odnos, znak je emocionalne zrelosti. Vi ne želite da obedite nekoga, vi ste tu da tu osobu inspirišete. Biti otvoren, osećati strah, tugu ili samosvest ne znači biti poražen i to ne bi trebalo da izazove bes u vama. Ako ste postigli sve to, vi ste već pobednik.

foto: giphy

Bonus video:

9 činjenica koje će vam promeniti pogled na muškarce

Mislite da dobro poznajete muški rod? Evo nekoliko informacija koje garantovano niste znali.

(Espreso.co.rs / Izvor: atma.hr)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.