Ako želite da starite DOSTOJANSTVENO, ovih 9 saveta će vam pomoći u tome (FOTO) (GIF)
Foto: Printscreen/Youtube/skinexpertstalk

poslušajte ih

Ako želite da starite DOSTOJANSTVENO, ovih 9 saveta će vam pomoći u tome (FOTO) (GIF)

Ništa nije toliko neprivlačno kao osoba koja se očajnički trudi naglasiti poslednje tragove svoje mladosti. Nasuprot tome, najprivlačniji su oni ljudi koji se osećaju "udobno" u svojoj koži, bez obzira na godine
Objavljeno:

6. Oni su pozitivni

foto: Profimedia

Žaljenje zbog starosti nikoga nije učinilo mlađim. Umjesto toga, svi koji se okrenu pozitivnim mislima dožive lepa iskustva, bolje se nose sa stresom i problemima, imaju otporniji imunološki sistem pa čak i duži život.

7. Oni spavaju dovoljno

foto: Shutterstock

Ne treba podcenjivati uticaj sna na kožu, kosu, energiju i raspoloženje. Početni uslovi za 8 sati kvalitetnog sna su lepo prozračena soba u kojoj vladaju mrak i tišina, dobar dušek, jastuci i posteljina. Takođe, spavaća soba ne treba biti mesto za rad ili gledanje televizije.

8. Oni jedu i piju za zdravlje

foto: Espreso

Izreka da je čovek ono što jede je definitivno tačna, posebno kako starimo. Kvalitetna ishrana i prirodni vitamini i minerali usporavaju starenje – ali prirodni, ne iz suplemenata. Zato je važno da se na stolu nađe hrana u raznim bojama, bogata vitaminima A, C, E, D i K.

9. Oni prihvataju promene na svom telu

foto: Stock

Umesto prikrivanja prirodnih znakova starenja tim tehnikama, možda je bolje poraditi na psihofizičkom i duhovnom zdravlju, lepim manirima i držanju, početi nositi kvalitetnu pa i krojenu odjeću, zanimljiv nakit i najvažnije, osmeh a umesto prikrivanja sedih i prosedih vlasi, možda je bolje osvežiti izgled novom frizurom? Jednostavni trikovi kao što su stepenasto šišanje ili šiške mogu u potpunosti transformirati izgled.

(espreso.co.rs/atma.hr)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.