ONA JE NAJBOGATIJA SRPKINJA KOJU STE IKAD VIDELI: Kupa se u ZLATU, a NIKAD ne biste pogodili da joj je OVO MUŽ
Anika Božić, Foto: Printscreen/Instagram

zavide joj!

ONA JE NAJBOGATIJA SRPKINJA KOJU STE IKAD VIDELI: Kupa se u ZLATU, a NIKAD ne biste pogodili da joj je OVO MUŽ

Manekenka i najbogatija Srpkinja Anika Božić al Saraj može se pohvaliti sa životom na dve adrese, to joj je donelo i dva doma u kojima živi kroz godinu.

Objavljeno:

Naime, jedan deo godine Anika živi u Parizu gde ima stan u centru grada, dok joj se kuća u Egiptu nalazi na samoj plaži. Letne dane obično provodi baš na toj lokaciji, kako bi uživala uz more sa suprugom Jusufom al Sarajem i sinom Omarom.

Kako ističe za “Super TV”, oba prostora su joj draga, jer svaki ima svoju čar.

Dom u Parizu sam uredila u potpunosti sama, a kuću u Egiptu je uredila moja svekrva, koja se inače bavi uređivanjem enterijera."

Godinama skupljam knjige i fotografije eksterijera i enterijera i znam tačno u kakvom prostoru bih se osećala dobro. Nikada nisam imala želju da živim u izložbenom salonu, nego u kući koja odgovara mom senzibilitetu i životnim potrebama", rekla je manekenka koju su još mnogi prozvali arapskom princezom koja, kaže, nema baš vremena za kućne poslove iako za time ima veliku želju.

Naime, Anika je u braku s Palestincem Jusufom al Sarajem za kojeg se navodilo u medijima da je princ. "Upoznali smo se preko zajedničkog prijatelja. Ako je neko poreklom Palestinac, ne mora odmah biti šeik ili princ. Pretpostavljam da je od prvog trenutka reč princ bila korišćena kao metafora", kazala je Anika jednom prilikom za Blic.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.