ISKRA OTVORILA DUŠU DEKOLTEOM: Legla na KREVET u neprikladnom POLOŽAJU PA OBJASNILA! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Instagram/iskra

auu vrelo!

ISKRA OTVORILA DUŠU DEKOLTEOM: Legla na KREVET u neprikladnom POLOŽAJU PA OBJASNILA! (VIDEO)

Najseksipilnija manekenka je podelila nedavno jedan od najkorisnijih saveta za žensko samopouzdanje!

Objavljeno: 21:00h

Iskra Lorens, mlada manekenka je objavila na svom instagram profilu fotografije koje pršte od seksipila, samo kako bi dokazala da može sve što poželi!

Naime, ona je istakla jednu vrlo važnu stvar, a to je da se ključ uspešnog fotografisanja nalazi u osećaju koji u tom momentu imate.

Iskra se obukla u prozirno čipkas veš, dok pozira na krevetu isticajući u prvi plan svoj bujni dekolte. "Probajte ovo klečeći!" savetuje ona.

Zatim se presvlači u bebi roze komplet, gde pozira prekrštenih nogu. "Osećam se kao boginja" navodi ona dok pozira zadnjicom okrenuta kameri.

Takođe, manekenka je uz dodatne rekvizite smirivala svoje živce. A svojim fanovima savetuje da pronađu slatke sitnice, koji će da olakšaju slikanje tako što će im skretati pažnju na celokupno dešavanje.

Ova manekenka je objasnila i svojim devojkama da prosto ne postoji pravi ili pogrešni način za poziranje, samo treba da ukopčaju šta može da vas smiri tokom poziranja, na primer nju smiruju njeni ćebići.

Budi ono što jesi i fokusiraj se na uživanje u trenutku."

"Danas vam je dostupno pregršt različitih setova donjeg veša, da imate toliki izbor prilikom nalaženja pravog baš za vas u kome ćete se normalno osećati ženstveno i prijatno".

(Espreso/DailyStar)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.