8 znakova kojima vam Svemir poručuje da ćete uskoro dobiti  sreću i novac (FOTO) (GIF)
Foto: Profimedia

iz daleke tradicije

8 znakova kojima vam Svemir poručuje da ćete uskoro dobiti sreću i novac (FOTO) (GIF)

Dobre vesti za sve vas koji viđate ove simbole, uskoro vam pristiže veliki novac i neizmerna sreća. Vaše želje će biti ispunjene...
Objavljeno:

6. Imate mnogo sitnih novčića

Ako čuvate mnogo malih novčica u teglici, možete da privučete veću količinu novca u svoj život. Prema Feng Šuiju, ako novčiće držite u vašoj kuhinji, to će vam verovatno pomoći da steknete finansijsko izobilje, dok rusko praznoverje ističe da ćete privući velike svote novca ako čuvate kovanice u ormaru ili u vrećicama svuda po kući.

foto: Thinkstock

7. Imate neprijatan susret sa pticom

Obično vam čittav dan bude uništen ako ptica odluči da baš na vašoj glavi izbaci neprijatan sadržaj, ali taj susret sa pticom zapravo znači da ćete dobiti više novca u bliskoj budućnosti. Ako vam se ptica olakša na glavu, pokušajte da gledate to sa lepše strane.

foto: Giphy

8. Vaši inicijali se pojavljuju u paukovoj mreži

Ovo je specifičan znak da vam pristiže novac, a mala je verovatnoća da ćete to videti često. Ako uspete to da vidite, sreća će se ušunjati u vaš život. Sve što želite privući ćete sa malo truda (slično kao što pauk privlači plen), bilo da sanjate o novcu, uspehu ili o nečemu sasvim drugačijem.

foto: AP/ Biswaranjan Rout

(Espreso.co.rs / Izvor: atma.hr)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.