OVA ŽENA VEĆ GODINU DANA UOPŠTE NE PIJE VODU: Tvrdi da su joj se zbog toga dogodile OVE PROMENE!
Suva dijeta je korisna, Foto: Youtube printscreen/pimpyourprana

DRASTIČNA ODLUKA

OVA ŽENA VEĆ GODINU DANA UOPŠTE NE PIJE VODU: Tvrdi da su joj se zbog toga dogodile OVE PROMENE!

Nikad nisam bila zdravija! - rekla je Sofi

Objavljeno:

Sofi Partik (35), koja živi na indonezijskom ostrvu Baliju, pre godinu dana započela je dijetu bez pijaće vode, a sad se pohvalila njegovim rezultatima - tvrdi da zahvaljujući njemu više ne oseća bolove u zglobovima, nema natečene oči i podbulo lice, a rešila se i brojnih alergija na hranu, probavnih tegoba te problema sa tenom i kožom opšte.

Ova instruktorka joge i nutricionista svaki dan u suvoj dijeti provede od 13 do 14 sati, a kad konzumira tečnost, pije isključivo tzv. "živu vodu" - na primer, prirodne sokove dobijene od svežeg voća.

Tačnije, Sofi tvrdi kako godinu dana nije popila ni kap obične vode!

foto: Youtube printscreen/pimpyourprana

- Nikad nisam bila zdravija! Sve hranjive sastojke koje moje telo traži uzimam iz voća, povrća, sokova i kokosove vode...

Ovo je malo poznato, ali pijenje flaširane i vode iz slavine zapravo nije dobro - vaši bubrezi prekomerno rade i sve hranjive sastojke ispuštaju se iz vašeg organizma - ne treba vam voda da biste ostali hidrirani, ona vas samo čini 'nadutim' - objašnjava Partik pa nastavlja:

- U početku jeste teško jer vam se suše usta i mozak vam 'govori' da vam treba piće... Sve je u glavi, samo treba imati strpljenja kako bismo prevladali vlastite želje...

Ali nakon nekog vremena nastupa ona oslobađajuća faza i verujte mi, to je najbolja psihoterapija! Umesto da jedem i pijem, imam toliko vremena fokusirati se na druge stvari.

Suvi post odličan je i za oslobađanje na emocionalnom planu, pomoću njega možete se rešiti brojnih blokada, ali naravno, nije to za svakog - želja i odluka mora doći iznutra - kaže Sofi, a prenosi Dejli Mejl.

foto: Youtube printscreen/pimpyourprana

Instruktorka joge i nutricionista priznaje kako njena porodica nije pokazala previše razumevanja za njen podvig, ali zato dobija neverovatnu podršku na društvenim mrežama.

- Porodica me je svojevremeno čak pitala jesam li pripadnica nekog kulta... Prestala sam im objašnjavati što radim jer ih to samo još više zbunjuje... Ali vide da vežbam, blistam, puna sam energije i izgledam bolje nego ikad pre - iskrena je Sofi.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Jutarnji list)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.