NJENA TRI SINA SU MISLILI DA SPAVA: Kad su se vratili iz škole, dobili su NAJGORE VESTI! Ovo uzimaju mnogi ljudi!
Slučajno se predozirala, Foto: Facebook / Our Leanne Mcelroy

opasan recept

NJENA TRI SINA SU MISLILI DA SPAVA: Kad su se vratili iz škole, dobili su NAJGORE VESTI! Ovo uzimaju mnogi ljudi!

Testovi su pokazali da je Mekelroj, koja je opisana kao 'divna brižna i posvećena mama' imala toksične nivoe leka na recept

Objavljeno:

Samohrana majka troje dece pronađena je mrtva u svom krevetu, a umrla je od slučajnog predoziranja tableta protiv bolova nakon što su njena tri sina otišla školu da misleći da spava.

Leani Mekelroj (30) patila je od jakih bolova od teške trudnoće sa najstarijim sinom, kada je imala 17 godina.

Ali uprkos tome što je bila u bolnici i podvrgla se operaciji tokom 2017. godine, bolovi su se pogoršali i morala je da ostane na tabletama i da ih uzima četiri puta dnevno.

10. oktobra 2018. nehotice je uzela smrtonosnu dozu opioidnog leka, nakon što je svoju decu od 13, 12 i devet godina stavila u krevet.

Sledećeg dana je komšija pronašao mrtvu nakon što su njeni dečaci Dilon, Čarli i Harvi to jutro krenuli u školu u uverenju da je spavala.

Testovi su pokazali da je Mekelroj, koja je opisana kao 'divna brižna i posvećena mama' imala toksične nivoe leka na recept u svom organizmu.

Takođe su joj prethodno propisali paracetamol, kodein, tramadol i moćne tablete morfija, koje se obično prepisuju za hronični bol. Njen lekar ju je opisao kao „klinički depresivnu“, ali policija nije našla dokaze da se samopovredila.

Mekelrojina rođaka Natali je rekla je:

- Bila je jako dugovita i ljubazna. Ti dečaci su uvek bili paženi, ona je uvek brinula o svima. Bila je nesebična i ostavila je ogromnu rupu u svima nama.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Daily mail)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.