NIJE NIŠTA JELA 21 DAN: Kad se pogledala u ogledalo sačekalo je POTPUNO ČUDO! ŠLOGIRALA SE
Alana Ketler iz Kanade nije jela 21 dan, Foto: Facebook

AUUUU

NIJE NIŠTA JELA 21 DAN: Kad se pogledala u ogledalo sačekalo je POTPUNO ČUDO! ŠLOGIRALA SE

Kanađanka je smatrala da je to predug period koji neće moći da izdrži, pa se odlučila na 21 dan

Objavljeno: 09.03.2019. 16:48h

Alana Ketler iz Kanade nije jela 21 dan nakon što se dve godine borila sa povišenom količinom kandide u organizmu. Posle višestrukih pokušaja da je se otarasi uz pomoć tradicionalne i alternativne medicine, ovo je bio poslednji pokušaj koji je da dao neverovatne rezultate.

Alana je saznala za "Master Fast System" koji preporučuje da se najveći broj namirnica izbaci iz ishrane na 40 do 108 dana. Kanađanka je smatrala da je to predug period koji neće moći da izdrži, pa se odlučila na 21 dan.

U toku ove neobične dijete jedino što je smela da unosi je miks grejpa i limuna, čajeve, specijalne vrste pudinga - njena "ishrana" je najvećim delom bila u tečnom stanju.

Izgubila je 6 kilograma, ali to nije jedini benifit, uspela je da se reši kandide koja ju je mučila dve godine.

"Izbaciti hranu na određeni period je jako teško, ali nisam bila gladna. Više sam mentalno bila vezana za hranu. Ovaj način života je potpuno pročistio moj ogranizam i ubrzao metabolizam i sistem za varenje", objasnila je Alana.

 

Kako je objasnila Kanđanka, važno je da svako u skladu sa svojim zdravstvenim stanjem izuči "Master Fast System" i da ga u dogovoru sa svojim lekarom primeni na određeni broj dana kako bi postigao želje rezultate.

Bonus video:

(Espreso.rs / Blic žena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media