ŽENE POTPUNO ODLEPILE ZA OVOM METODOM: Blogerka tvrdi da je učvrstila grudi PASTOM za ZUBE! (VIDEO)
Godine nisu jedini krivac za opuštene grudi, Foto: youtube/printscreen

suludo

ŽENE POTPUNO ODLEPILE ZA OVOM METODOM: Blogerka tvrdi da je učvrstila grudi PASTOM za ZUBE! (VIDEO)

Dame se često žale na nedostatak čvrstoće koju je ustvari potpuno normalno izgubiti tokom godina

Objavljeno:

Većina žena, bilo da ima male ili velike, svojim grudima nalazi mane.

Dame se često žale na nedostatak čvrstoće koju je ustvari potpuno normalno izgubiti tokom godina, jer se sa gravitacijom ne možemo izboriti. - Kako starimo, naša koža postaje manje elastična i tanja pa nas gravitacija lakše povlači. Taj proces istezanja ima tendenciju ubrzavanja kako postajemo stariji - objasnio je dr. Dirka Kremera za Glamour. Ali, godine nisu jedini krivac za opuštene grudi. Ne pomažu ni trudnoća, dojenje, kao ni nagli gubitak kilograma. Koji god razlog bio, retko koju ženu zanima je li to normalno ili ne - one žele samo rešenje. Pa, jedna blogerka tvrdi da je pronašla način kako učvrstiti grudi.

Na svom YouTube kanalu blogerka pod imenom Naturalbeauty556 objavila je video u kojem objašnjava kako je u samo šest dana uspela da učvrsti svoje grudi, i to korištenjem paste za zube! No , ako ste već krenuli po pastu koju imate u kupatilu, stanite na trenutak...

Naime, ona je sama napravila posebnu smesu od paste za zube u koju je dodala brašno, belanac i rendane krastavce, te je sve to namazala preko grudi i, ako je verovati njenim tvrdnjama, to je to. Ipak, dermatologinja dr. Susan Bard upozorava kako ovo ne biste trebali da radite kod kuće. - Ovo je apsurdno. Nijedan od sastojaka u toj izmišljotini ne može povećati tkivo dojke ili stegnuti labavu kožu - izjavila je Bard u razgovoru za Teen Vogue. Apsurdno ili ne, video je dosad pregledan više od 270 hiljada puta pa verujemo da su pojedine žene već isprobale ovaj trik, prenosi Index.hr.

(Espreso.co.rs/hayat.ba)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.