IMAJU LI ZNANJE, UMEJU LI DA REŠE PROBLEM, DA LI SVIMA DAJU ISTE DIJETE? Strongman progovorio o Instagram trenerima
Pamet u glavu, razlikujte popularnost od znanja, Foto: Espreso.co.rs

SUROVA REALNOST

IMAJU LI ZNANJE, UMEJU LI DA REŠE PROBLEM, DA LI SVIMA DAJU ISTE DIJETE? Strongman progovorio o Instagram trenerima

Mnogi od tih zgodnih momaka i devojaka s fitnes fotografijama su na ivici erotike

Objavljeno:

Jedna moja klijentkinja, dobra prijateljica, posle par treninga počela da mi skroluje razne istagram profile raznih modela i fitnes trenera. I to je legitimno. I to što je ona impresionirana i to što ljudi koriste svoj izgled da steknu pratioce pa posle prodaju neke treninge, suplementacije, knjige, ...

Kad kažem legitimno... Legitimno je imati stav, a ne biti u pravu.

Nije me mrzelo pregledao sam nekoliko stranih i nekoliko domaćih INSTAGRAM TRENERA i da vam kažem... Na momente sam se osetio kao kad sam bio klinac pa gledam Brus lijev film. Pa ajd da probam. No kad se malo razmislih...

Mnogi od tih zgodnih momaka i devojaka sa fitnes fotografijama na ivici erotike koriste svoj INSTAGRAM / FACEBOOK profil kao CV. Kad ih proguglate nema ništa drugo. Samo to. Mnogi od njih su imali možda jedno takmičenje za koje naravno nisu spremali sami nego ih je spremao neko ko zna i napravili su nekii rezultat, navukli folovere i počeli biznis.

A znanje? Imaju li znanje? Umeju li da reše problem? Da li svima daju iste treninge i dijete?

I najbollji glumac je bespomoćan ako mu neko ne napiše scenario kako treba pa neko to izrežira kako treba. Slično je i sa instagram trenerima koji preferiraju neke mnogo atraktivne vežbe koje niko nikada nije video.

Zato pamet u glavu. Razlikujte popularnost od znanja. Razlikujte da li neko zna za sebe ili ume da snimi situaciju i da zna da ponudi najefikasnije rešenje. Da li oni rešavaju probleme ili prodaju svoj proizvod?

Jer najlogičnije je da počne čovek od sebe pa tako trenira i druge. Tada neko reaguje kako smo hteli, a neko nikako? Zašto? Pa različiti smo. Pa kako da se savlada kome šta davati da vežba? Samo iskustvo. Iskustvo u velikom broju klijenata i ogromnom fondu literature.

Ako trener ne ume da se izražava, već je sumnjivo da zna.

Ako trenera ne očitava google nego se pojavi iz njene prošlosti "Milica Nails" ili "Works at sam svoj gazda"... kako ukazati poverenje.

Nije me mrzelo napisao sam, šale radi

Pućenje na Instgramu je obavezno
Pućenje na Instgramu je obavezno foto: Espreso.co.rs

KAKO POSTATI INSTAGRAM TRENER U 10 JEDNOSTAVNIH KORAKA... DOBRO U 15 JEDNOSTAVNIH KORAKA

1. Imajte dobru genetiku, prećutite nedozvoljene preparate

2. Nabavite drečave patike helanke i znojnice. Ako ste žensko što više fotografija u bikiniju, ako ste muško NIKADA ne dajte instrukcije u majici

3. Obavezno tetovaža od preko 250 e

4. Obavezno slikajte salatu sa čeri paradajzom, avokado, barenu boraniju i šejker sa nekim napitkom sa logom sponzora (nema veze da li imate ili nemate bitno je da izgleda zajebano)

5. Vežbe - idite na profile drugih instagram trenera i odaberite što čudnije vežbe, nosite gasmasku kad ih izvodite, uvek sa jednom nogom na nečem nestabilnom

6. Ako i trenirate nekog, nema veze da li je u formi ili ne potrudite se da mu pozli i da mu pričate kako je to pravi trening.

7. Kad prepisujete dijetu za nekog obavezno mu dajte nedovoljno hrane, da gladuje, i previše suplemenata da se vidi raskoš.

8. Držite napućena usta uvek

9. Nikad ne navodite izvore znanja za vaše tvrdnje

10. Budite ili crni ili beli, ali isključivi. Nikad ništa ne proveravajte, uvek samo tvrdite

11. Naučite imena nekoliko majušnih mišića i vešto ih rotirajte

12. Koristite mnogo haštagova. Mnoogo

13. Produbljujte kompleks kod debelih ljudi

14. Stručne tekstove samo copy paste, slučajno se ne upuštajte u pisanje

15. Nasumično formulišite listu opasnih vežbi i zabranite ih klijentima

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.