PORUKE IZ PODSVESTI: 8 SNOVA koji vam ukazuju na PSIHIČKE PROBLEME! Nemojte ih ignorisati! (GIF)
Foto: Thinkstock

čudesni mozak

PORUKE IZ PODSVESTI: 8 SNOVA koji vam ukazuju na PSIHIČKE PROBLEME! Nemojte ih ignorisati! (GIF)

Snovi nisu uvek beznačajni istručnjaci kažu da za to postoje različita objašnjenja
Objavljeno: 09:52h

5. Težak test u školi

Dekoder snova i medijum Kreg Hamilton-Parker kaže da ako sanjate da imate test i da ste pritom pod stresom, znači da vam fali samopoštovanje, osećate da niste prirasli tom poslu. Ovo može biti u školi ili na poslu. Drugi stručnjaci kao što je Loren Lorens veruju da ovakve snove često imaju perfekcionisti.

6. Neverstvo

Neverstvo u snovima je često, ali uznemirujuće. Možda se probudite besni ili u znoju i tenzija između vas i vašeg partnera u stvarnom životu može da potraje i par dana, čak iako se ništa nije dogodilo. Ako sanjate neverstvo, ne skačite tako brzo u zaključke. Možda ste samo gledali na TV-u kako je neko nekoga varao ili vam se neki prijatelj otvorio i ispričao svoje smelo ponašanje. Ako osećate da je ovo povezano sa vašim stvarnim osećanjima, onda znači da vaš partner provodi mnogo vremena na poslu, u hobijima ili sa drugim ljudima.

7. Upoznavanje poznate ličnosti

Tumačenja upoznavanja poznate ličnosti su raznovrsna. Jednostavan razlog za to može biti ako ste je skoro videli u nekom filmu ili emisiji. Još jedan način gledanja na to može da bude da naučite nešto istražujući o toj osobi. Možda osoba ima neki kvalitet sa kojim možete da se uporedite ili želite da budete kao ona.

8. Ispadanje zuba

Prema rečima Jana Volasa, eksperta za snove, ako sanjate da vam ispadaju zubi onda znači da u stvarnom životu doživljavate da vam nivo samouverenosti opada. Možda se nalazite u situaciji u kojoj želite da istaknete svoju moć, ali se plašite da to ne uznemiri druge. Rešenje bi bilo da izgradite za sebe hrabrost i da “jasno i čvrsto navedete svoje potrebe”. Druga tumačenja uključuju anksioznost i zabrinutost zbog predstave o sebi.

(Espreso.co.rs/magazin.ba)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.