12 zapovesti savršeno doteranih žena! (FOTO) (GIF)
Foto: Reuters

budite jedna od njih

12 zapovesti savršeno doteranih žena! (FOTO) (GIF)

Ako ih budete pratile uspećete da izgledate kao one i svi će se okretati za vama
Objavljeno: 15:02h

7. Nisu "promjenjive"

Ne zaljubljuju se u brendove, nego u dizajnere koji stoje iza njih i prate njihov rad čak i nakon njihovog prelaska u drugu modnu kuću.

foto: Giphy

8. Imaju prsluk u mornarsko plavoj boji za svaku priliku

Kada ne znate šta biste "sami sa sobom" i svojom odevnom kombinacijom, prebacite plavi prsluk preko košulje. S okruglim izrazom, V-izrazom, kratki ili dugi, u dnevnim i u večernjim prigodama. Prluk mornarsko plave boje komad je koji one obožavaju.

foto: AP

9. Ne nose jeftin nakit

Kao i kod odeće, kod nakita primenjuju mantru o kvalitetu i kvantitetu. Radije će potrošiti novac na dva-tri kvalitetna i skuplja komada. Izbegavaju 'statement' komade i vole isključivo decentan nakit.

foto: Giphy

10. Paze na kožu i ne nose naglašenu šminku

Na prvi pogled učinit će vam se da uopšte nemaju šminku na licu, ali to je mala varka. Drugi pogled otkriće nude senku, crtu ajlajnera tanku poput igle i samo trunku stručno nanesene maskare. Zlatni standard lepote za njih je lepa i zdrava koža.

foto: AP

11. Njihovi veš je funkcionalan pre svega

Ne muče se s tangama preko dana, skupim setovima donjeg veša koje ionako nitko neće videti ili push-up grudnjacima. Biraju jednostavan grudnjak boje kože koji se ne vidi ispod odeće i najobičnije 'starinske' gaćice.

foto: Giphy

12. Ne prave radikalne promene u svom izgledu

Baš kao i svi drugi ljubitelji mode, uzbuđene su zbog nove sezone, ali to ne znači da će odmah isprazniti svoj ormar i izbaciti iz njega prošlosezonsku odeću. Isprobaće samo one trendove koji im pristaju, a one druge ignorisati.

foto: Giphy

(Espreso.co.rs / Zadovoljna.hr)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.