NARUČILA IZAZOVNU HALJINU ZA ROĐENDAN: Ono što je dobila nose samo zvezde FILMOVA ZA ODRASLE (FOTO)
Nije ovo dobila, Foto: Twitter printscreen

PROMAŠAJ

NARUČILA IZAZOVNU HALJINU ZA ROĐENDAN: Ono što je dobila nose samo zvezde FILMOVA ZA ODRASLE (FOTO)

Fotografije haljine prikazane na stranici nemaju veze sa stvarnošću

Objavljeno:

Kortni Henderson mislila je kako je pronašla savršenu haljinu na internetu za svoj rođendanski party, a dobila je nešto što nije ni pokrilo 'ključne delove'

- Nisam znala da li da se smejem ili da plačem nakon što sam dobila dugo želenu haljinu - rekla je Henderson, prodavačica iz britanskog Njukasla koja je na Tviteru podelila svoje 'oduševljenje' isporučenim.

Haljinu je planirala nositi na svoj rođendanski party, a smaragdnu je šljokičastu haljinu za 65 funti ) naručila od online retailera Dressmezee, piše Mirror.

Fotografije haljine prikazane na njihovoj stranici nemaju veze sa stvarnošću, jer ono što je na internetu bila uska haljina s izrezima na bočnoj strani struka, u stvarnosti je nešto što je u potpunosti izložilo njene grudi.

U fotografijama koje je morala cenzurirati za javnost pokazala je kako joj je poprsje ' na izvolite' te da s tom haljinom apsolutno nikuda ne može ići.

Prihvaćajući svoj 'porno look', prodavačica je fotografije objavila uz reči 'isprobala sam Ex-lovers šljokičastu haljinu'.

Post, koji ima više od 31.000 lajkova i 3000 prosleđenih tvitova, pravi je hit uz temu 'haljina iz snova', dok se Kortni sarkastično šali kako je haljina definitivno vredna čuvanja te je to jedna od njenih najboljih modnih investicija.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/24sata)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.