DANAS MU JE ZDRAVLJE STABILNO, A DESET GODINA JE PIO LEKOVE ZA SRCE: Savet koji je dobio sada prenosi i nama!
Foto: Profimedia

lekovite kapi

DANAS MU JE ZDRAVLJE STABILNO, A DESET GODINA JE PIO LEKOVE ZA SRCE: Savet koji je dobio sada prenosi i nama!

Kako kaže Zoran Rajević, još pre deset godina mu je utvrđena angina pektoris. Godinama je pio lekove, pa je rešio da proba i biljne preparate, koji se sve više koriste...

Objavljeno: 10.02.2020. 16:00h

- Svima sam pričao kako mi je pomogao Antistres + Corvit + Cirkul komplet BIO – TEO kapi Steve Marića i savetovao ljudima da, pored lekova, uzimaju i ove kapi koje su prirodne, a itekako blagotvorne za sve one probleme koje imamo oko srca – kaže Zoran Rajević (56) iz Kraljeva. - Bar desetoro njih me je poslušalo, a i ja sam na isti način saznao za Stevu Marića i njegove „čudotvorne“ kapi. Preporučio mi ih je prijatelj kome su zaista pomogle da vrati snagu, stane na noge i uspe da izađe iz kuće.

Kako kaže Zoran Rajević, još pre deset godina mu je utvrđena angina pektoris. Godinama je pio lekove, pa je rešio da proba i biljne preparate, koji se sve više koriste.

- Saznao sam da ove kapi čiste krvne sudove, rešavaju aritmiju, smiruju i jačaju srce, a jako srce nam je potrebno. Bez toga nismo zdravi, niti možemo da radimo. Ja to najbolje znam. Rano me je pogodila ova boljka, a moram da priznam da se nisam mnogo ni pazio, čak i sada pušim – priča Zoran.

- Moja slabost me je navela da se okrenem alternativnim sredstvima, i nisam pogrešio što sam poslušao prijatelja. Mogu da tvrdim da sam poboljšanje osetio već posle prvog ispijenog Antistres + Corvit + Cirkul kompleta BIO – TEO kapi Steve Marića. Mnogo sam lakše počeo da idem uzbrdo i sve duže sam mogao da pešačim – objašnjava Zoran.

– Iznenadno lupanje srca je prestalo – nastavlja on. - Na momente nije više izbijala ona „vatra“ iz mene. Smireniji sam, zaista se osećam mnogo bolje i posle pauze nastaviću i dalje da uzimam Antistres + Corvit + Cirkul BIO – TEO kapi Steve Marića, jer sam postao i sposobniji za rad. Sve češće pomažem u porodičnoj perionici, a ranije je to bilo mnogo ređe.

- Zahvalan sam Stevi Mariću za Antistres + Corvit + Cirkul BIO – TEO kapi. Mislim da sam počeo na vreme da ih uzimam i unapred se radujem sledećoj lekarskoj kontroli, jer sam uveren da će mi rezultati biti mnogo bolji – zadovoljno kaže Zoran Rajević.

- Želeo bih takođe da i ovim putem preporučim svima Antistres + Corvit + Cirkul BIO – TEO kapi Steve Marića, a naročito mlađima, koji su mnogo nervozniji nego naša generacija u njihovim godinama. Kapi veoma pozitivno utiču na stres, koji je izuzetno prisutan kod mladih ljudi. Naravno, potrebno je i na vreme da počnu da obraćaju pažnju na svoje srce i zdravlje uopšte.

Kako nam je Zoran Rajević potvrdio, njegovi prijatelji kojima je preporučio Antistres + Corvit + Cirkul BIO – TEO kapi Steve Marića, su takođe zadovoljni njihovim dejstvom.

- Stalno pričamo o tome šta se kod koga poboljšalo i razmenjujemo iskustva kada se nađemo. Svi su saglasni da osećaju da im se snaga vraća – dodaje Zoran na kraju.

foto: Promo

Odobrilo Ministarstvo zdravlja Republike Srbije. Rešenje broj: 13317/2018

Ovaj komplet od 3 tinkture možete poručiti OVDE po ceni od 2.880 rsd / 47KM za Bosnu i Hercegovinu / 26€ za Crnu Goru ili pozivom na broj telefona 011/442-0502 svakog radnog dana.

*Celokupan asortiman preparata možete videti OVDE.

(Espreso.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media