OVE TORBE SVAKA ŽENA MORA IMATI NA JESEN: Jedna je posebno "MUST HAVE", svi će se OKRETATI ZA NJOM (FOTO)
Tašna, Foto: printscreen/instagram/iamfashionbabe

JESEN 2023

OVE TORBE SVAKA ŽENA MORA IMATI NA JESEN: Jedna je posebno "MUST HAVE", svi će se OKRETATI ZA NJOM (FOTO)

Koji od ovih predloga vam se najviše dopada?

Objavljeno:

Jesenja sezona diktira modna pravila i donosi najsvežije trendove. Ako ste se pitali šta je novo u svetu aksesoara i koje su najaktuelnije torbe za jesen 2023. onda ste na pravom mestu.

Sudeći po kolekcijama koje su svetski dizajneri predstavili na pisti, ove jeseni u high street radnje nam stižu vrlo upečatljivi modeli torbi, a ono što nas posebno raduje je različitost formi i oblika, ali i raskoš boja. Torbe za jesen 2023. su zabavne, glamurozne i moćne – vrlo lako mogu da podignu svaki autfit na viši nivo i od vas naprave kraljicu stila.

Karl Lagerfeld torbica

Prvo nas je privukao oblik torbice, a zatim i dugački kaiš sa utisnutim logotipom brenda. Nonšalantan i šik model potpisuje slavna franucuska kuća Karl Lagerfeld, čime sasvim sigurno najavljuje dominaciju malih i atraktivnih torbica na tržištu mode. Da li vam se dopada koliko i nama?

Mona torbica

Još jedan savršen primerak predstavlja rad domaćih modnih dizajnera. Reč je o torbi brenda Mona napravljenoj od izuzetno kvalitetne glatke kože. Iako je manjih dimenzija, posduje kompaktnu unutrašnjost te će sasvim sigurno moći da stanu sve važne stvari i sitnice, koje mogu da se nađu u ženskoj tašni. Ono što ovu kreaciju izdvaja u mnoštvu drugih je sasvim sigurno neobična mint nijansa, kao i zlatni ukrasni detalji, poput logotipa.

Steve Madden torbica

Kada je kreativni tim brenda Steve Madden pravio skice i radio na izradi svog novog modela torbe, sigurni smo da je bio inspirisan retro estetikom. Nesvakidašnji dizajn torbice je postignut upotrebom brojnih detalja – kaiša, metalne šnale, nitnama, koje daju akcenat i dozu rokerskog stila.

ZADIG&VOLTAIRE torbica

Poluovalni oblik je pravi trend u svetu aksesoara. Brend ZADUG&VOLTAIRE je predstavio svoju verziju tzv. polumesec torbe, koja se može opisati kao elegantna, glamurozna i šik. Posebno nam se sviđa metalni lanac koji se može skidati, ali i činjenica da se ova kreacija može nositi od jutra do večeri.

Replay torbica

Ova torbica nam stiže iz modne kuće Replay. Zaista je teško rečima opisati ovu “lepoticu”, jer nas svojim izuzetnim dizajnom ostavlja bez daha: trapezoidnim oblikom kao i metalnom logo pločom na preklop. Nemamo šta da dodamo, osim da nas asocira na čist luksuz!

JW Anderson

JW Anderson je predstavio svoju verziju male torbe za jesen 2023. I ona prati glavni trend u svetu aksesoara te dolazi u popularnom poluovalnom obliku. Napravljena je od kvalitetne jagneće kože, podsećajući nas da uvek biramo kvalitetne materijale koji će dugo trajati. Posebno su interesantne ivice torbe u jarkoplavoj boji. Sigurni smo da će baš ovaj model voleti da nose dame od stila, koje hrabro kombinuju statement modne komade!

Longchamp torbica

Ukoliko volite da nosite jarke boje ili želite samo da razbijete monotoniju u svom izgledu, onda se opredelite za Longchamp torbicu. Kada je reč o koloritu ove sezone je sve dozvoljeno, birajte boju tašne koja vam se dopada, zavežite svilenu maramu oko vrata ili glave, i voila – vaš autfit je spreman!

00:36

POZNATI MODNI DIZAJNER PRESUDIO: Ove popularne pevačice su KRALJICE STILA u Srbiji (KURIR TELEVIZIJA)

(Espreso/WANNABEmagazin)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.