ANA IVANOVIĆ ZABRINULA OBOŽAVATELJE, U OVAKVOM IZDANJU NIKAD NIJE VIĐENA: Svi se pitaju ŠTA JOJ SE DESILO (FOTO)
Ana Ivanović, Foto: SVEN HOPPE / AFP / Profimedia

zabrinuti, a oduševljeni

ANA IVANOVIĆ ZABRINULA OBOŽAVATELJE, U OVAKVOM IZDANJU NIKAD NIJE VIĐENA: Svi se pitaju ŠTA JOJ SE DESILO (FOTO)

Fanovi se pitaju šta joj se desilo i ističu da ne liči na sebe

Objavljeno:

Jedna od naših najlepših teniserki, Ana Ivanović, poznata je kao neko ko veoma vodi računa o zdravlju, nezi, kao i formi, iako su dani kada se takmičila i osvajala medalje daleko iza nje.

Da se nije "olenjila" vidi se i na osnovu toga koliko brzo je vratila formu posle trećeg porođaja. Međutim, mnogi su istakli da je bivša teniserka "mršavija nego ikada", te su se neki i zabrinuli za njeno zdravlje.

Anine najnovije fotografije nastale u Rimu pokrenule su pravu lavinu komentara. Naime, Ana i njen suprug Bastijan Švajnštajger prisustvovali su Rajder kupu, prestižnom golf turniru. Ovo prestižno takmičenje okupilo je najveće sporste zvezde, a među njima je bio i najbolji teniser svih vremena, naš Novak Đoković.

Inače, ovo takmičenje je okupilo najveće zvezde koje su se nadmetale u golfu.

Međutim, pažnju sa sportskog događaja skrenule su Anine izuzetno mršave ruke i noge. - Kad si u Rimu... - napisala jе kratko Ana u opisu objavе na еnglеskom jеziku.

Mnogi fanovi su iskazali zabrinutost za njeno zdravlje, dok su neki iskazivali oduševljenje što je i posle tri deteta uspela da zadrži manekensku građu.

Inače, Ana i Bastijan imaju troje dece, a trećeg sina Ana je na svet donela pre samo pet meseci. Mnogi se pitaju koja je tajna njene vitke linije, ali samo jedan pogled na društvene mreže otkriva da je to zdrav i aktivan život.

Inače, Ivanovićka pored zdravog tela ima i zdrav um i duh, te svoje sinove vaspitava bez tv-a, telefona, i ostalih tehnoloških pomagala; podstiče ih da čitaju i treniraju, i razgovara sa njima na tri jezika.

Majke i snajke

48:09

MAJKE-I-SNAJKE-SE05-EP04

(Espreso/Srbija danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.