OVE POZNATE SRPKINJE SU SVOJIM MODNIM IZBORIMA U SEPTEMBRU ODUVALE: Favoriti koji su nas ostavili bez daha (FOTO)
Milena Radulović, Foto: Nebojša Babić

ŠTA MISLITE?

OVE POZNATE SRPKINJE SU SVOJIM MODNIM IZBORIMA U SEPTEMBRU ODUVALE: Favoriti koji su nas ostavili bez daha (FOTO)

Oktobar započinjemo podsećajući se favorita iz prethodnog perioda.

Objavljeno: 17:47h

Jedan od pokazatelja da je Barbimanija završena, a sa njom i leto, jesu modni izbori najbolje obučenih poznatih žena u Srbiji.

Pastelni tonovi su prebačeni u neke zabačenije police garderobera, a jarko ružičasta je ustupila mesto neutralnijim tonovima i zauvek omiljenoj kombinaciji crno-belo.

U mesecu premijera i festivala dominirale su glamurozne haljine, ali i autfti koji su neočekivanim obrtima privukli svu pažnju modnih znalaca.

Svetlana Bjelan

Svetlana Bjelan je neko čiji stil obožavamo u svim prilikama. Nedavno nas je ostavila bez reči decentom venčanicom koju je dizajnirala Marija Tarlać i koja suštinski opisuje Svetin fazon – svedeno, klasično, prefinjeno, seksi. Ipak, haljina koja je upala u ovaj septembarski izbor sve je samo ne svedena i klasična. U pitanju je smeo dizajn sa velikim prorezima, ali Svetlana je pokazala da i te kako ume da iznese aktuelan trend gole haljine. Čista desetka!

Marija Tarlać

Omiljena dizajnerka mnogih poznatih žena u Srbiji, uključujući Jelenu Đoković, i sama je decenijama ikona stila. Marija se u septembru pojavila na jednom gradskom događaju u savremenoj verziji haljine iz Dizni bajke, koju je lično dizajnirala. Nežno roze, sa puf rukavima, dubokim renesansnim dekolteom i šavovima koji asociraju na korset, Tarlać je ovoj romantičnoj toaleti dala urbani obrt sa crno-belim Chanel mokasinama i crnom torbicom. Detalji od zlata i neprevaziđena frizura među kraljicama klasike – paž strogo zalizan unazad.

Marija Kilibarda

Činjenica je da, šta god obuče, Marija Kilibarda izgleda kao nekakva antička boginja. Tako je i ovog puta Lavani kombinezon na jedno rame na njoj izgledao aristokratski, čemu je doprinela i sneg bela boja u kontrastu s njenom tamnom kosom i savršenim tenom. Od nakita je na sebi imala samo diskretnu ogrlicu, a crveni nokti poslužili su kao detalj koji razbija čistotu bele boje.

Milena Radulović

Reklo bi se da je Marija Tarlać ozbiljna favoritkinja za pobedu u našem septembarskom izboru, s obzirom na to da je još jedna haljina u septembru bila jedna od onih o kojima se najviše pričalo. Ovog puta zahvaljujući Mileni Radulović koja je na crvenom tepihu festivala u Veneciji ponela upravo njenu glamurnu kreaciju, u maniru zlatne ere Holivuda. Znalački, uz raskoš i svetlucavost haljine, glumica je uparila samo crveni ruž i nokte bez ikakvog nakita.

Maša Memedović

U mesecu u kojem se udala,Maša Memedović je svojim svadbenim haljinama zadala domaći zadatak nevestama u Srbiji. Ipak, mi smo odlučili da u najbolja modna izdanja septembra uvrstimo ovu njenu „školsku kombinaciju“, upravo jer slavi vintage modu i retro trendove koji nekad i najobičnijoj kombinaciji majice i suknje u braon boji mogu da daju dašak luskuza. U pitanju je trend koji svaki autfit podiže na viši nivo, bele čarapice na crne cipele, a Maša je pokazala kako to da izvedete.

Sofija Milošević

Naša poznata manekenka na Nedelji mode u Milanu bila je prava vizija Mad Max vamp glamura. U crnom od glave do pete, na sebi je imala senzacionalni kratki korset top od kože, kožnu bajkersku jaknu sa efektnim dugim resama, klasične crne farmerke boot cut kroja i crne lakirane čizme sa vrtoglavom platformom. Sofija je ovim autfitom potpuno razbila modnu sliku koju inače imamo o njoj – i umesto nežnog seksepila kojim zrači pokazala i svoju opaku stranu.

Kristina Bekvalac

Ako bi trebalo da biramo kraljicu monohromatskih izdanja i neutralnih tonova, to bi bila Kristina Bekvalac. Dizajnerka i rođena sestra pevačice Nataše Bekvalac ovog puta je izdominirala bosonoga u asimetričnoj haljini brenda PS Fashion koja se savršeno uklopila u pozadinu malinjaka i stare toskanske vile. Crne naočare samo su dodatno doprinele efektonsti ovog looka dodajući dašak misterije.

Dunja Jovanić

Mihano Momosa ne greši, a ni Dunja Jovanić kad obuče modele ovog brenda iza kojeg stoji jedan od naših najtalentovanijih dizajnera Mihailo Anušić. Crna jednostavna sirena haljina sa topom bez bretela pretvara se u ekstravagantnu toaletu uz prepoznatljiv nabor od raskošnog belog satena koji podseća na cvetni vodopad. Ovo je još jedno izdanje uz koje se devojka odlučila za zalizani paž, a svai drugi detalj bio bi suvišan.

01:50

Modna dizajnerka Suzana Perić ocenila modni stil predsednika Srbije!

(Espreso/Zadovoljna.rs/DRAGANA PANDUREVIĆ JOVOVIĆ)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.