OVE 3 BOJE ĆE BITI NAJVEĆI TREND ZA JESEN: U njima će svako izgledati kao MILION dolara (FOTO)
Žena, Foto: Printscreen/Youtube/Fashion and Style Edit

MODA

OVE 3 BOJE ĆE BITI NAJVEĆI TREND ZA JESEN: U njima će svako izgledati kao MILION dolara (FOTO)

Uz novo godišnje doba dolaze nam i novi modni trendovi, a ovo će biti hit u narednom periodu...

Objavljeno:

Uskoro nam stiže i zvaničan kraj mnogima najomiljenijeg godišnjeg doba. Samim time na vrata kucaju i novi modni trendovi, a pravi ljubitelji fashion sveta već su itekako opskrbili ormar hit komadima za hladnije razdoblje.

Iako je već dobro poznato da nakon šarenog, upadljivog i jarkog leta stiže neutralnija jesen s hit bojama kao što su smeđa, bordo i mornarsko plava, nekada je dobro iskočiti iz klasike i poigrati se kombinacijama.

Već se neko vreme zna da jeans ponovo osvaja svet, te će se, izgleda, on kombinovati sa svim ostalim materijalima i modnim komadima. Kako biste najbolje iskoristili svoje omiljene teksas komade, a bili u trendu s bojama koje smo primetili u svim kolekcijama za jesen i zimu, pronađite inspiraciju u nastavku.

Jarko crvena boja

Često izbegavana, ova dominantna boja pravi je hit modnih pista, a viđali smo je u obliku haljina, cipela, torbica, topova... Osim što je trenutno neverovatno popularna, ona značajno ističe neutralne farmerke, te tako kreira jednu od najmoćnijih kombinacija za ovu sezonu.

Crveno, Manekenka, Moda
foto: Printscreen/Instagram/rubylyn_

Srebrna boja

Metalik se vratio na velika vrata, te ove godine ne moramo da čekamo novogodišnje praznike da uživamo u blještavim, za neke čak i preteranim izdanjima. To potvrđuju brojni dizajneri koji su metalik tonove uključili u svoje kolekcije, pa ne čudi što je srebrna jedna od boja s našeg popisa. Najviše je zastupljena kada su torbice i cipele u pitanju, a upravo će one pomoći u tome da vaš jeans izgleda efektnije i posebnije.

Metalik, Moda
foto: Printscreen/Instagram/clairewakeman

Bledoružičasta boja

Iako su boja fuksije i pink i dalje izrazito popularne (hvala, Barbie), svetlije i neutralnije nijanse daju posebnu čar kombinaciji s jeansom. Uz zlatni nakit, svilenkasti top, belu običnu majicu ili kaputić s ružičastim dodacima, vaše će farmerice izgledati moderno i chic.

Roze, Moda
foto: Printscreen/Instagram/emilisindlev
12:00

MODA NAS TRUJE: Ne kupujte da biste bacili!

(Espreso/https://luxurysociety.hr/)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.