POZNATE DAME UHVAĆENE U KUPAĆIM KOSTIMIMA NA PLAŽAMA ŠIROM SVETA: Barbi stil preti da okupira SVE TRENDOVE (FOTO)
Margo Robi, Foto: Steve Cho Kyewoong/Penta Press / Shutterstock Editorial / Profimedia

preslatko

POZNATE DAME UHVAĆENE U KUPAĆIM KOSTIMIMA NA PLAŽAMA ŠIROM SVETA: Barbi stil preti da okupira SVE TRENDOVE (FOTO)

Roze boja je ženstven izbor, a predrasuda je da je namenjena samo mlađim generacijama

Objavljeno:

Kada je u pitanju garderoba, pomama za "barbi" bojom nije ništa novo; naime, ranih dvehiljaditih Riz Viterspun je snimila kultni film "Plavuša sa Harvarda", a žene širom sveta, od sveta šou-biza do domaćica, prosto su poludele za ovom bojom.

A onda je trend utihnuo; oživela ga je Margo Robi sa predstojećim svetskim blokbasterom "Barbie".

Sve nijanse roze su ponovo u trendu, od bebiroze do ciklame; a holivudske dive su ovaj modni fenomen prenele i na plažu.

Jedna od najpoznatijih glumica današnjice Džulija Roberts "uhvaćena je" na moru, u jednodelnom kupaćem kostimu bebi-roze boje.

Multimedijalna diva, ikona Dženifer Lopez pozirala je u malo provokantnijoj verziji jednodelnog kostima, kajsija nijanse.

Model Hejli Biber, opredelila se za dvodelnu varijantu koja je savršeno isticala njen izvajani stomak, a dodala je zanimljiv lanac za telo koji se ukrštao preko grudi.

Kim Kardašijan je svoju novu kampanju uradila u potpunom barbi-stilu, sa bujnom plavom kosom, roze tonovima, i karakterističnim sandalama-papučama na visoku potpeticu.

Margo film promoviše na pravi način, oblačeći se u razne varijacije "barbi" lutki, a zasad je kupaći kostim ponela samo u crno-beloj boji. Čekamo na roze varijantu!

01:03

Majke i snajke finale

(Espreso/Novosti magazin)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.