TAMARA DRAGIČEVIĆ IZABRALA SVOJU BOJU OVOG LETA, SVAKA ŽENA JE MORA IMATI U SVOM ORMARU: Ističe sve što je potrebno
Tamara Dragičević, Foto: Tamara Trajković

FOTO

TAMARA DRAGIČEVIĆ IZABRALA SVOJU BOJU OVOG LETA, SVAKA ŽENA JE MORA IMATI U SVOM ORMARU: Ističe sve što je potrebno

Kako biti u centru pažnje uvek i svugde, a ipak suptilno, nenapadno i neusiljeno? Uz pravilan odabir boja, naravno!

Objavljeno: 15:13h

Glumica Tamara Dragičević jedna je od najbolje odevenih dama naše javne scene i uvek u korak s trendovima, uz odanost modnoj klasici. Utisak je uvek – besprekoran.

Ona i ovog leta briljira u vrlo šik odevnim kombinacijama i bira interesantne modele raznih krojeva i stilova, a u više navrata videli smo je u nijansi koja garantuje efektan look.

U pitanju je svetloplava, tzv. bebi nijansa, vrlo aktuelna svake prolećne i letnje sezone, a postoji bezbroj razloga da je nosimo u svakoj prilici! U pitanju je trend koji izgleda sjajno bez obzira na to da li ste riđokosi, plavuša ili brineta, a uz to je reč o boji koja "umekšava" svaki izgled i čini ga istovremeno elegantnim, ženstvenim, nežnim i neodoljivim.

Svetloplava se lako kombinuje s većinom boja, a najočigledniji izbor je bela, iako se odlično slaže sa crnom, bež i teget bojom.Idealna je boja za dnevne događaje, ali ćete i u večernjim skrenuti pažnju na sebe ako ste pojavite u babyblue stajlingu, a za leto je odlično rešenje jer dodatno naglašava preplanuli ten.

Tamaru Dragičević do sad smo videli više puta u svetloplavim autfitima prošle i ove letnje sezone, a pre nekoliko dana pokazala je kako izgleda u pantalonama ove nijanse koje krase efektni tregeri s karnerima.

Spojila ih je s tamnoplavom majicom kratkih rukava, čime je postigla vrlo ležeran izgled i nenapadan kontrast.

Nešto pre toga, videli smo je u maksi-haljini slične nijanse, modelu s V-izrezom i tankim bretelama koji naglašava struk i idealan je za šetnju pored mora.

Svetloplava je jedna od najpopularnijih u paleti pastelnih nijansi, a mnogi veruju da bi u budućnosti mogla da zameni pink kao sinonim za ženstven i nežan stil.

U tome je ometa samo pomama za trendom barbiercore, u susret premijeri dugo iščekivanog filma "Barbi", ali se svetla nijansa plave boje uprkos ovoj maniji ne da ni 2023. godine, pa smo u njoj videli mnogo poznatih trendseterki.

01:03:06

REALNA PRIČA TAMARA DRAGIČEVIĆ

(Espreso/Glossy)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.