6 najpopularnijih muških parfema na svetu! (FOTO)
Foto: Profimedia

Kad zamiriše!!!

6 najpopularnijih muških parfema na svetu! (FOTO)

Odabrati savršen parfem nije jednostavan zadatak, pogotovo kada su u pitanju mirisne linije za muškarce... Ako žeite da ga iznenadite, morate da se potrudite
Objavljeno:

2. Frederic Malle Monsieur

Ovaj parfem, je delo francuskog parfimera Bruna Jovanovića, a jedan je nezavisnih proizvoda koji imaju potencijal da postanu večni klasici. Ovaj sveži i u isto vreme senzualni miks mandarine, pomorandže, pačulija i mošusa je jedinstveni i upečatljiv. Retko koja osoba može reći da ne voli ovaj miris, koji će se i sutradan osetiti na vratu muškarca koji ga je nosio.

3. Dior Sauvage

Dior Sauvage će svakako postati klasik, zahvaljujući svojoj kreativnoj i komercijalnoj mešavini bergamota, lavande, vetivera i ambroksana. Iako je lansiran 2015.godine, ovaj miris je već sada prvi izbor brojnih mušaraca. On ima potencijal, koji je naglašen činjenicom da ovaj miris možete nositi i tokom dana i u večernjim časovima.

A photo posted by VaVaVoom ME (@vavavoomme) on

4. Dunhill ICON

Nazvati jedan parfem ICON je veoma smeo potez za bilo koju kompaniju. Ipak, u slučaju Dunhill brenda, ovaj potez se isplatio, jer je njihov parfem od svog nastanka pa do danas dobio more pozitivnih kritika. Kao začinjena i dimljena mešavina mirisa, ovaj parfem je prefinjen i savršen za one zrele muškarce. Postaće deo klasike kao ceo paket – zbog svoje kompozicije, zbog svog pakovanja i zbog modernog poimanja klasičnog, luksuznog engleskog mirisa.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.