6 najpopularnijih muških parfema na svetu! (FOTO)
Foto: Profimedia

Kad zamiriše!!!

6 najpopularnijih muških parfema na svetu! (FOTO)

Odabrati savršen parfem nije jednostavan zadatak, pogotovo kada su u pitanju mirisne linije za muškarce... Ako žeite da ga iznenadite, morate da se potrudite
Objavljeno:

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Mirisi najbolje podstiču senzualnost i podižu raspoloženje, ako pogodite pravu mirisnu liniju niko neće moći da vam odoli. Kada se radi o izboru pravog mirisa za muškarce, teško je pogoditi ono što njemu stvarno odgovara.

Kako da nanesete parfem da traje što duže? (FOTO) (GIF)

Ipak, postoje vanvremenski parvemi koji odgovaraju svakom momku, zato su i zauzeli mesto klasika i najpopularnijih parfema na svetu. Istrajnost i postojanost je samo jedan od dodatnih pluseva za ove parfeme.

foto: giphy

Svake godine, kreira se izobilje parfema, ali ipak, samo neki od njih dožive svetsku slavu. Kako kaže istoričar i čuveni britanski parfimer Roha Dav, samo 0.2 posto proizvedenih parfema uspeju da dobiju status pravog klasika.

foto: Reuters Christian Hartmann

1. Paco Rabanne 1 Million

Ovaj parfem je previše uspešan da ne bi postao klasičan. Svakih pet sekundi, u svetu se proda jedna flašica ovog parfema, a sledeće godine, ovaj miris puni deset godina. Intenzivna formula, kombinovana sa upečatljivim imenom i pakovanjem kreiraju parfem koji ostavlja svoj trag u svetu. Ovaj parfem je svež, gurmanski i intenzivan, a muškarcima pruža luksuz u nečemu prefinjenom, ali ipak neprikosnoveno muževnom.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.