VARAM DEČKA SA LJUBAVNIKOM, A ON MENE SA DRUGOM ŽENOM: Ne zna se čiji SE*S je bolji, i sad sam u DILEMI
Ilustracija, Foto: Profimedia

ZAMRŠENI ČETVOROUGAO

VARAM DEČKA SA LJUBAVNIKOM, A ON MENE SA DRUGOM ŽENOM: Ne zna se čiji SE*S je bolji, i sad sam u DILEMI

Zamršeni ljubavni četvorougao se pretvorio u ogroman problem

Objavljeno: 15:14h

Kada na preljubu odgovorite istom merom, haos je zagarantovan, a u to se uverila i jedna Engleskinja.

– Ja imam 32, a moj dečko, za kojeg sam bila ubeđena da je onaj “pravi”, ima 35 godina. Bili smo zajedno tri godine i verovala sam da je on ljubav mog života – priča ona i dodaje:

– Međutim, pre godinu dana sam saznala da me je prevario. Bila sam šokirana i povređena, i odmah sam raskinula sa njim. Nekoliko meseci posle toga sam upoznala divnog muškarca koji ima 34 godine. On je solidan, pouzdan i pažljiv… Realno, mnogo bolji “materijal” za muža od mog bivšeg.

– Ali, nikada nisam do kraja prebolela bivšeg dečka. Sve se promenilo pre tri meseca kada me je bivši nazvao i preklinjao me da mu dam još jednu šansu. Neko vreme sam odolevala iskušenju, ali sam ipak na kraju popustila. Jedne noći je došao kod mene i sve se završilo neverovatnim seksom. Posle toga sam se setila zašto sam ga toliko volela. Od tada se redovno viđamo i vodimo ljubav – objašnjava žena.

Seks
foto: Profimedia

– Međutim, nešto mi je bilo sumnjivo prošle nedelje, kada je insistirao da se istušira pre nego što ode kući. Sučila sam se sa njim i na kraju mi je priznao da se i dalje viđa sa ženom, s kojom je prevario, kao i da ona živi sa njim. Navodno, on bi hteo da bude sa mnom, ali ona nema gde da živi, pa on ne može da raskine sa njom – iskrena je Britanka.

– To me je mnogo zabolelo, ali nemam prava da mu bilo šta prigovorim. Uostalom, i ja varam mog dečka. Naravno, moj ljubavnik ne zna za njega. Iskreno, planirala sam da raskinem sa sadašnjim dečkom i vratim se bivšem, ali sada kada znam da i on ima drugu, ne znam šta da uradim – u dilemi je ona.

Seks
foto: Profimedia

– Samo je pitanje vremena kada će njih dvojica saznati jedan za drugog. Bilo bi sjajno kada bih mogla da od njih dvojice “napravim” jednog čoveka. Ovako, bojim se da ću na kraju ostati i bez dečka i bez ljubavnika – zaključila je Engleskinja.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.