PRIZNALA JE DA JE BILA INTIMNA SA MOJIM ŠEFOM DOK SU SVI SLUŠALI: Mesto na kom su ga imali me je POTPUNO UNIŠTILO
Ilustracija, Foto: Profimedia

potpuno se razočarao

PRIZNALA JE DA JE BILA INTIMNA SA MOJIM ŠEFOM DOK SU SVI SLUŠALI: Mesto na kom su ga imali me je POTPUNO UNIŠTILO

Pozvao je devojku na poslovnu večeru, ali nije ni očekivao da će ona početi očijukati s njegovim šefom

Objavljeno: 15:11h

Moja nova devojka je priznala da je imala seks s mojim šefom na našoj božićnoj zabavi. Svi su me upozoravali da je očijukala s njim, ali ja sam ih ignorisao. Upoznali smo se pre samo mesec dana, ali me je oduševila. Neverovatno je samouverena i samouverena - napisao je jedan muškarac za The Sun.

Ima posao u prodaji koji voli i jako se dobro slaže sa svojim šefom, iako je on 12 godina stariji od njega. Kako je njegova kancelarija imala sjajnu godinu uprkos pandemiji, sve ih je počastio otmenim noćnim izlaskom - večerom i noćnim klubom. On je pozvao svoju devojku, ali nije očekivao da će početi očijukati s njegovim šefom.

1 / 4 Foto: Profimedia

- Bio sam besan, ali sam ostao smiren. Nisam želeo praviti scenu pa sam izašao van i pokušao se smiriti. Kad sam se vratio, mog šefa i moje devojke nije bilo nigde. Popio sam još nekoliko pića, a onda je moja devojka stala pored mene u baru. Rekla je da je izašla na krovnu terasu da se ohladi. Sledeći dan mi je rekla da je imala seks s mojim šefom na terasi. Iako sam je istog trena ostavio, osećam se potpuno poniženo - nastavio je.

- Nažalost, nije zaslužila vaše poverenje i izdali su vas ona i vaš šef. Okidač je možda bio alkohol, ali to nije objašnjenje. Slomljenog ste srca, ali možete krenuti dalje. Dobro je da ste rano vidjeli njen pravi karakter pre nego što ste uložili više vremena u nju. Usredsredite se na brigu o sebi i povratak osobi koja ste bili pre nego što se to dogodilo. Biće teško kada vidite svog šefa, ali budite prijatni kada vam se putevi ukrste na poslu - odgovorila mu je Deidre.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.