ONA IMA 60, A ON 21: U vezi su, a šok je usledio kad je POZVALA ĆERKE DA GA UPOZNAJU
Pem Šestin (60) iz Tulse u SAD-u bila je  slomljena kada su joj prijatelji rekli da joj Džonatan Lengvin (21) može biti unuk i savetovali da poseti psihijatra, Foto: Printscreen/Instagram

nesvakidašnje

ONA IMA 60, A ON 21: U vezi su, a šok je usledio kad je POZVALA ĆERKE DA GA UPOZNAJU

Njih dvoje su se upoznali pre dve godine na aplikaciji za upoznavanje Badoo

Objavljeno:

Pem Šestin (60) iz Tulse u SAD-u bila je slomljena kada su joj prijatelji rekli da joj Džonatan Lengvin (21) može biti unuk i savetovali da poseti psihijatra.

- Ne mogu verovati da moji prijatelji, koje znam više od 30 godina, ne mogu biti srećni zbog mene samo zato što on ima 21 godinu. Ali, zlobni komentari neće nas razdvojiti. On je ljubav mojeg života i nije me briga šta ko misli. Osim toga, naš seksualni život je fantastičan - rekla je je.

Njih dvoje su se upoznali pre dve godine na aplikaciji za upoznavanje Badoo. On se njoj prvi javio.

- Priznao mi je da ima 19 godina, a ja sam mu napisala kako sam prestara za njega i da imam dve kćeri starije od njega. Jednoj su 32, a drugoj 34 godine. Rekla sam mu i da sam baka - prisetila se Pem i dodala da je da je on uvek želeo da bude sa starijom ženom.

On je tada živeo oko 1450 kilometara dalje pa su svakodnevno razgovarali putem video poziva. Nedelju dana kasnije je doputovao do nje.

- Bio je još zgodniji uživo. Potrčali smo jedno prema drugome i strastveno se poljubili. Bila je to ljubav na prvi pogled - ispričala je.

Celi taj dan proveli su zajedno pokušavajući ignorsati začuđene poglede prolaznika, ali i negativne komentare.

- Čula sam kako jedna žena govori svojoj prijateljici da nas je odvratno gledati i da ne bismo trebali biti zajedno. To me jako uznemirilo. Svaka osoba koja je prošla pokraj nas, uputila nam je grozan pogled. Srećom, Džonathanu to nije smetalo, na kraju smo se svemu smejali - nastavila je.

Sedeće noći prvi put su vodili ljubav

- Vodili smo ljubav i bilo nam je jednostavno prekrasno. Tu noć nismo puno spavali. Džonatan je možda decenijama bio mlađi od mene, ali nije bio neiskusan. Znao je tačno što radi. On je neverojatan - dodala je.

Nedelju dana kasnije spremao se otputovati nazad kući. Stajali su jedno uz drugo. Pem mu je rekla da ga voli i predložile da ostane. I on je njoj izjavio ljubav, a potom se uselio u njenu kuću. Do tada je spavao kod prijatelja na kauču.

Dan kasnije Pem je pozvala svoje kćeri da ga upoznaju, ali ih je pre toga porukom upozorila da on ima 19 godina i sada živi s njim. Kćeri su se šokirale kada su ga vidjele, izgledao im je kao dete.

- Džonathan im je rekao kako se nada da će biti prijatelji i zagrlio ih. Kasnije, dok su ga ppsmatrale kako se igra sa mojom 6-godišnjom unukom, priznale su da im se sviđa. Bilo je olakšanje dobiti njihov blagoslov - priča Pem.

Ubrzo je i on o tome izvestio svoje roditelje, oboje u 60-im godinama života. Oni su samo prokomentarisali da ih to ne iznenađuje jer su mu se oduvek sviđale starije žene. Čak su rekli kako se raduju što će upoznati njegovu odabranicu.

Dve nedelje kasnije Pem ga je upoznala sa svojim prijateljima s kojima se druži više od 30 godina.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/24sata)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.