SUDBONOSNI SPOJEVI Ove horoskopske kombinacije su suđene
Ljubavni par, Foto: Shutterstock

saznajte

SUDBONOSNI SPOJEVI Ove horoskopske kombinacije su suđene

Kada horoskop napravi spoj, ovi znakovi postaju nerazdvojni

Objavljeno: 18:32h

Kada horoskop napravi spoj, ovi znakovi postaju nerazdvojni

Ribe i Device

Ribama je u životu sve opušteno, kao da žive u svetu u kojem nema briga. One su rođeni optimisti, a kada su ljubav i seks u pitanju, prilično nezasiti. Retki među njima imaju moralne zadrške, dok je većina po pitanju seksa vrlo liberalnih shvatanja.

S druge strane Devica je pravi diktator i rob svojih disciplinskih navika, te se kod nje vrlo dobro zna kada je vreme za zabavu, a kada za ozbiljne stvari. Taj model primenjuje i u seksu, ali u spoju sa Ribama, neminovno se granice pomeraju, te Devica popušta svoje stege, dok Ribe bivaju obuzdanije pod uticajem discipline života.

Ova dva znaka se svojim razlikama uzajamno dopunjuju, Ribe umeju da se ponesu svojim maštanjem, a Devica je ta koja ih prizemljuje. Ipak, Ribe oslobađaju Device one stalne potrebe za kontrolom.

Strelac i Blizanci

Ova dva znaka se privlače preterano. Njihova kompatibilnost mogla bi se opisati smao kao karmička, jer kroz njihov senzibilitet i skrivene želje se savršeno nadopunjuju.

U ovom slučaju seksualnost je na duhovnom i intelektualnom nivou i važi pravilo da je mozak ovde glavni afrodizjak. Strelčevi hemojski reaguju na prisustvo Blizanaca.

Njihove intimne seanse mogu biti maratonske, a kako oba znaka ne vole da se zadržavaju na jednom mestu i teže promenama, idealn su spoj kada se međusobno inspirišu jer imaju potrebu za istim stvarima. Nije im teško da spakuju kofere i krenu u zajendičke pustolovine.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.