ONA IMA DESETORO UNUČADI, A SADA I NOVOG MUŽA KOJI IMA SAMO 26 GODINA! Ova ljubavna priča je skroz OTKAČENA
Na žalost, još od venčanja par ima problema s Bajramovim ulaskom u Veliku Britaniju, Foto: Facebook

AU

ONA IMA DESETORO UNUČADI, A SADA I NOVOG MUŽA KOJI IMA SAMO 26 GODINA! Ova ljubavna priča je skroz OTKAČENA

Na žalost, još od venčanja par ima problema s Bajramovim ulaskom u Veliku Britaniju

Objavljeno:

Kad joj je 26-godišnji taksista Bajram Busada prošle godine u maju na Facebooku poslao zahtev za prijateljstvo, Isabel Dibl (62) najpre ga je odbila, zaključivši da je premlad za nju.

No, prisetila se da ga je možda upoznala kad je bila na odmoru u Tunisu, u maju, pa je pomislila da 'može malo porazgovarati s njim'. Nakon što su postali prijatelji i razmenili nekoliko poruka, jednostavno su 'kliknuli' i Isabel je u oktobru otputovala na Madeiru, na upoznavanje. U januaru ove godine na tom ostrvu su se i venčali, u prisustvu stotinak zvanica, članova njegove porodice.

Na žalost, još od venčanja par ima problema s Bajramovim ulaskom u Veliku Britaniju, jer je zbog pandemije korona krize bio otkazan niz letova i izdavanje viza, tako da nisu znali kad će ponovo biti zajedno. Iako je 36 godina starija od svog izabranika, te među njima postoji mnogo razlika, a još uvek i ne mogu jedno do drugog, Isabel kaže kako nikad nije bila srećnija.

- Nikada me nije pitao za novac, nikad nije tražio ništa. Nije ga briga hoću li se ja preseliti k njemu, ili će on doći ovamo, samo želimo biti zajedno, kaže Isabell, koja živi u Kentu. Kako tu ima porodicu, decu i unuke, ne želi otići, pa se par još uvek bori da Bajrama dovedu u Kent.

Kaže kako joj je lani na povratku iz Tunisa barista na aerodromu ponudio sastanak, koji je ona odbila, odgovorivši da je premlad. Kad se vratila u Veliku Britaniju, učinilo joj se da joj je njegov prijatelj poslao zahtev za prijateljstvo, no i njega je odbila iz istog razloga. Ipak, kad je videla da je mladić tog imena povezan s nekim njenim prijateljima, odlučila je razmeniti nekoliko poruka.

- Pomislila sam: Zašto ne, možemo porazgovarati, neće to biti ništa ozbiljno - kaže. No, ubrzo je shvatila da to zapravo i nije mladić za kojega misli da jest, već netko posve drugi - istog imena, također iz Tunisa, ali ga ranije nije srela.

- Bukvalno smo razgovarali satima, ponekad smo bili i do 3 ujutro na telefonu. Osetila sam da nešto među nama postoji i prije nego smo se susreli licem u lice - kaže srećna mlada. Počeli su razgovarati o braku, prenosi The Sun.

- Bilo je kao da se poznajemo celi život. Znam da ljudi to često kažu, ali zaista sam se tako osećala. Bio je zgodan, ali vrlo mlad - priča Isabell.

Dodaje kako ju je u razgovorima počeo nazivati 'svojom ženom', na što je ona odgovorila kako - ako ju želi tako zvati - mora postaviti pravo pitanje.

- Nedelju dana kasnije poslao mi je slike s pladnjem prstenova i zamolio me da odaberem jedan - priča Isabell te dodaje kako ju je Bayram tada pozvao da ga poseti u Tunisu. Tako je u oktobru otišla na put. Bila je nedelju dana kod njega i upoznala je njegove roditelje, koji su mu pomogli da joj priredi iznenađenje.

- Svugde su postavili sveće i doneli tortu, a on me zaprosio pred svima njima - priča Isabell. Dodaje kako je njena porodica u početku bila šokirana time. Isprva su joj govorili da bude oprezna, no sada su srećni zbog nje.

Tako je Isabell početkom ove godine opet putovala u Tunis, da bi se 2. januara venčali u krugu njegove porodice. Njena porodica ostala je u Velikoj Britaniji, no podržavaju je, kaže.

- Izgubila sam tri supruga, pa znaju da mi je potrebno uzbuđenje i ljubav. Znaju da sam još mlada u srcu i da me on čini srećnom - kaže Isabell. Potvrdila je to i njena kći Emma (37), koja je isprva bila sumnjičava kad je saznala za majčinu vezu sa 26-godišnjakom.

- Čujete svakakve priče o mlađim muškarcima koji se udvaraju starijim ženama i traže samo jedno. Najviše me zabrinulo to što je mama išla u drugu zemlju upoznati neznanca. No, sad vidim koliko su iskreni i jasno mi je da on voli moju majku - kaže te dodaje:

- Mama je prošla mnogo toga lošeg, pretrpela je mnogo gubitaka u životu, pa je stvarno lepo videti je srećnu.

Par je, između ostaloga, razgovarao i o deci, kaže Isabell. Kako ona već ima troje dece i desetero unučadi, više ne želi decu, a Bayram se zasad s tim slaže.

- Trenutno je srećan bez dece. Dovoljno je mlad da će, ako se predomisli, imati vremena da i to ostvari s nekom drugom ženom - dodaje. Sad im je važno samo to da dobije vizu kako bi mogli početi uživati u zajedničkom bračnom životu.

- Nije me briga za starosnu razliku među nama. Godine su samo broj. Ja na nju ne gledam kao na 'stariju' ženu, već ju vidim kao dobru ženu. Čini me srećnim, verujem joj i ona veruje meni. Korona je otežala situaciju, no čekao bih zauvek ako treba, kaže mladoženja te dodaje kako Isabell voli zato što je pozitivno luda i prelepa žena

- Ona je moja duša, moje sve - zaključuje zaljubljeni mladić.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/24sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.