MOJ NAJSTARIJI SIN NEMA ISTOG OCA KAO MOJA DRUGA DECA: Zbog jedne TAJNE IZ PROŠLOSTI morala sam da menjam IME!
ilustracija, Foto: Profimedia

internet ispovesti

MOJ NAJSTARIJI SIN NEMA ISTOG OCA KAO MOJA DRUGA DECA: Zbog jedne TAJNE IZ PROŠLOSTI morala sam da menjam IME!

Jezive tajne isplivale

Objavljeno:

Korisnica Mumsneta Aurynne pitala je korisnike te mreže imaju li 'u ormaru' neku tajnu toliko mračnu da bi im mogla uništiti život. Tražila je samo 'da' i 'ne' odgovore, ali mnogi su se pod pseudonimom ohrabrili otkriti što njihovi bližnji nikad ne smeu saznati, piše Daily Mail.

- Moj najstariji sin ima različitog oca od moje druge dece i to niko ne zna. Sin sada ima 21 godinu, a njegov otac mi se nije javljao otkad je on imao šest meseci. Mislila sam da će se javiti kada mu bude 16, 18 ili kad proslavi 21. rođendan, ali nije. Dugo sam razmišljala trebam li mu reći i pitala sam se hoće li to saznanje unaprediti njegov život i zaključila sam da ne bi - napisala je gemdotcom.

Zbog svoje istorije morala sam promeniti ime

- O moj Bože, doslovno ih imam previše. Pod prvo, promenila sam ime zbog svoje istorije. Bila sam striptizeta i to baš niko ne zna. Sa svojim suprugom započela sam vezu kada je on ostavio svoju tadašnju ženu zbog mene, što baš i nije tajna, ali naša deca to ne znaju i brinem se da bi jednog dana mogli loše misliti o nama zbog toga. Počinila sam prevaru više nego nekoliko puta. Na samom početku moje veze sa sadašnjim suprugom, mirili smo se i prekidali, a tokom tog vremena tajno sam se strastveno seksala sa svojim bivšim kojeg moj sadašnji suprug apsolutno mrzi i još to radim. Nisam sigurna da bi mi ikad oprostio da sazna - otvorila se BenchScruff.

Bila sam prostitutka

- Moja porodica ne zna da sam bila zavisnica i prostitutka i da sam provela neko vreme u mentalnoj bolnici i u skloništu za žene, da sam bila beskućnica i živela u hostelu. Bila sam stotinama kilometara daleko od njih u to vreme i nisam ih videla godinama. I sada se retko čujem s porodicom- napisala je vampirethriller.

Bilo je i 'cinkaroša'

- Ja nemam, ali znam udanu ženu koja je imala aferu i zatrudnela je sa svojim ljubavnikom. Sada odgaja to dete kao da je suprugovo. Niko od njih ništa ne zna. Devojčica sada ima 13 godina. Takođe, znam i za ženu koja već godinama ima aferu sa bratom svoga supruga - napisao je korisnik pod nadimkom Elmerrrrrrrr.

- Ja nemam, ali znam velike tajne drugih obitelji. Primer, znam za muža i ženu sa šestero dece. Znam da su jednu kćer morali dati na usvajanje jer su je dobili pre braka. Tako da znam da to šestero dece ima stariju sestru, ali oni to ne znaju. Znam i za situaciju u drugoj obitelji. Znam da muškarac za kojeg dečak misli da mu je otac, nije njegov pravi tata. Ja znam ko je pravi otac, ali on ne zna ništa o tome - napisala je korisnica Annamaria14.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.