PRVA BRAČNA NOĆ SE PRETVORILA U PAKAO ZBOG JEDNE REČI: Mlada celo veče PREPLAKALA
Ilustracija, Foto: Printscreen/youtube

ISPOVEST

PRVA BRAČNA NOĆ SE PRETVORILA U PAKAO ZBOG JEDNE REČI: Mlada celo veče PREPLAKALA

Smatra kako je taj događaj uticao na njihov intiman život, a dok njen suprug želi nastaviti kao da ništa nije bilo, ona jednostavno ne zna kako dalje

Objavljeno:

Jednoj je mladi početak bračnog života ostavio gorak ukus u ustima.

Nesrećna žena ispričala je Sunovoj savetnici kako je jedna reč upropastila ono što joj je trebao biti najlepši trenutak u životu.

- Bilo je tako romantično – savršeno dok nije to rekao - započela je priču nesrećna 26-godišnja devojka koja je ostatak večeri provela plačući u sobi.

Naime, tokom prve bračne noći, suprug ju je nazvao drugim imenom i to imenom svoje prijateljice. Iako smatra da između njih nema ničega, činjenica da ju je tokom prve bračne noći nazvao drugim imenom ju je užasnula.

- Kada pogledam fotografije s venčanja, sve mi se vrati. Bilo je odvratno - ispričala je novopečena mlada.

Smatra kako je taj događaj uticao na njihov intiman život, a dok njen suprug želi nastaviti kao da ništa nije bilo, ona jednostavno ne zna kako dalje.

Deidre Sanders kaže kako je najbitnije da se vole. Ako nije u pitanju prevara, kaže kako trebaju to prebroditi te postati opet bliski.

- Držite se za ruke, ljubite, budite prisni - kaže Sanders koja smatra da će na taj način mlada opet moći biti intimna sa svojim partnerom nakon nesrećne situacije koja se odigrala nakon venčanja.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Net.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.