NAMERNO JE SPREČILA MLADIĆA DA ZAPROSI NJENU SESTRU: On joj je zatim spremio UŽASNU OSVETU!
Ilustracija, Foto: Profimedia

ISPOVEST

NAMERNO JE SPREČILA MLADIĆA DA ZAPROSI NJENU SESTRU: On joj je zatim spremio UŽASNU OSVETU!

Mlada je celi događaj podelila na svom profilu na Reditu i prisetila se tog, za nju, stravičnog događaja, piše mirror.co.uk

Objavljeno:

Sve mlade se za svoje venčanje žele osećati posebno i jedinstveno.

Venčanje je dan kada one mogu biti u centru pažnje i ponekad imati neke čudne zahteve. Ali jedan muškarac očito nije upoznat s time pa je na jednom venčanju hteo da zaprosi svoju devojku.

Mlada je celi događaj podelila na svom profilu na Reditu i prisetila se tog, za nju, stravičnog događaja, piše mirror.co.uk.

Napisala je:

- Svi se odlično zabavljamo na našem venčanju, Muž i ja se družimo s gostima te pričamo i plešemo. Kada odjednom vidim dečka svoje sestrične kako uzima mikrofon od DJ-a i ide prema centru dvorane govoreći kako ima važnu objavu. Brzo samo došla do njega i rekla mu da nema šanse da zaprosi devojku na mom venčanju, to je moj dan i ne želim ga deliti ni s kim. Moja sestrična i teta počele su se derati na mene i napravile su veliku scenu.

Iako je uspela da zaustavi prosidbu na svom venčanju, mladi par se verio kasnije i odlučio smisliti osvetu za njeno ponašanje. Na porodičnom ručku podelili su datum svog venčanja, koji će biti na isti datum kao i od nje i njenog muža, što ju je naljutilo jer neće moći provesti svoju prvu godišnjicu braka sami, nego će morati biti na njenom venčanju

Kada je celu priču podelila na Internetu, većina ljudi se složilo s njenim ponašanjem rekavši kako je venčanje poseban dan za mladence i niko nema pravo da im ga otme.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Večernji)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.