BILA SAM U VEZI S 20 GODINA STARIJIM HIRURGOM: Sve je bilo savršeno dok nisam saznala PRAVU ISTINU!
Ilustracija, Foto: Profimedia

PRIČA MLADE LJUBAVNICE

BILA SAM U VEZI S 20 GODINA STARIJIM HIRURGOM: Sve je bilo savršeno dok nisam saznala PRAVU ISTINU!

Bila je zasipana skupim poklonima koji su joj pristizali u kompaniju u kojoj je radila, a više od nje bile su uzbuđene njene koleginice koje su jedva čekale da vide šta bi joj ovaj put njen izabranik poklonio

Objavljeno:

Jedna 24-godišnjakinja doživela je pravu filmsku priču. Naime, biti u vezi s uspešnim hirurgom zvuči kao ostavrenje snova mnogih devojaka. Zgodan, uspešan, bogat... Zvuči kao radnja knjige 50 nijansi sive.

Šarlot, čije je ime zbog zaštite identiteta promenjeno, ispričala je svoju priču koja zaista liči na spomenutu trilogiju po kojoj je snimljen i film. Šarlot radi u prodaji u jednoj fabrici u Sidneju, gde živi poslednje četiri godine. Upoznala je 44-godišnjeg hirurga koji joj je pokazao neki sasvim drugi svet. Tvrdi da nikada ranije nije bila u vezi sa starijim muškarcem, ali razlika od 20 godina joj nije nimalo smetala. Bila je zaljubljena u tog muškarca.

Neretko su ih čudno gledali dok su su bili zajedno u javnosti, ali njima to nije smetalo. Skromna Šarlot, bila je zasipana skupim poklonima koji su joj pristizali u kompaniju u kojoj je radila, a više od nje bile su uzbuđene njene koleginice koje su jedva čekale da vide šta bi joj ovaj put njen izabranik poklonio. Šest meseci je krila idilu ljubavne veze koju mnogi mogu samo da sanjaju. Seks je bio odličan, ali je Šarlot počela da otkriva kako je njen partner poprilično dominantan i u seksualnom, ali i u drugim sferama životama. Morala je da mu šalje svoje fotografije dok je bila s prijateljicama, neretko je tražio i one bez odeće. S obzirom na to da je često putovao, slanje fotografija je bilo nešto što je nije previše uznemiravalo.

Ipak, njeni snovi raspršili su se u trenutku kada je saznala da uspešni muškarac ima verenicu s kojom je već pet godina u vezi. Ona je u to vreme boravila u Njujorku pa je Šarlot ostala u razočaravajućem saznanju da je njen partner zapravo samo koristio njeno društvo kako bi se "zabavio" dok se njegova verenica ne vrati. Sada, ispričala je Šarlot svoju priču na Fejsbuku, a preneo ju je Dejli Mejl, njen bivši partner boravi sa svojom verenicom u stanu u kojem su, donedavno, njih dvoje provodili strastvene noći. BONUS VIDEO: AVIONU, SLOMIĆU TI KRILO! Nepromišljenim potezom skršio letelicu, ali i sebe! (VIDEO)

(Espreso.co.rs/Večernji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.