ŠOKANTNO ISTRAŽIVANJE: Konačno je poznato kakvi muškarci danas privlače žene
Razgovarali su sa 87 heteroseksualnih studentkinja o tome što žele u životu i kakva očekivanja bi morao ispunjavati njihov budući partner, Foto: Profimedia

žene su rekle

ŠOKANTNO ISTRAŽIVANJE: Konačno je poznato kakvi muškarci danas privlače žene

Tim belgijskih naučnika odlučio je da odgovori na pitanje

Objavljeno:

Idealan muškarac za brak bi po ovom istraživanju trebao biti druželjubiv i obiteljski orijentiran, ta želja je bila posebno izražena u razgovoru sa ženama koje su više usmerene na karijeru

Tim belgijskih naučnika odlučio je da odgovori na pitanje - šta muškarca čini pravim muškarcem, koje osobine mora imati da bi ženi bio privlačan i da bi ga smatrale dobrim kandidatom za ozbiljnu vezu?

Razgovarali su sa 87 heteroseksualnih studentkinja o tome što žele u životu i kakva očekivanja bi morao ispunjavati njihov budući partner.

Istraživanje je pokazalo da su mladim ženama privlačniji tipovi kojima je porodica važnija od posla i karijere, prenosi Business Insider.

Idealan muškarac za brak bi po ovom istraživanju trebao biti druželjubiv i porodično orijentiran, a ta želja je bila posebno izražena u razgovoru sa ženama koje su više usmerene na karijeru.

Na pitanje "Zašto je porodični tip bolji za brak?" odgovarale su kako to pokazuje da će verojatno biti bolji otac njihovoj deci, podrška porodici i više će se uključiti u svakodnevni porodični život.

Žene otkrile što im se sve na momcima sviđa

Radi se o svakodnevnim situacijama koje su ženama neodoljive, a muškarcima se možda čine kao nešto što nitko ne bi ni primietio.

Evo što žene kažu da im je neodoljivo:

*Gledati muškarca kako pomaže staroj ženi da pređe put ili pomaže nešto drugo, posebno ako se radi o njegovoj majci. To je tako slatko i pokazuje da je džentlmen.

*Ako napravi nešto za što sam ja preslaba - podigne nešto teško, otvori mi nešto, popravi... To je kao da mi govori "Ja sam muškarac, brinuću o tebi jer sam jak i muževan.".

*Neodoljivo mi je da gledam njegove tetive na rukama dok nešto radi. Naravno, rukavi moraju biti podignuti.

*Bilo mi je napeto da gledam prijatelja koji je u jednoj ruci držao laptop i zato nije mogao otvoriti vrećicu čaja pa ju je rastrgao zubima.

*Volim gledati kako mu se pomiču mišići na rukama dok diže nešto teško i kako mu proviruje trbuh ispod majice.

*Obožavam gledati kako muškarac uporno pokušava sa poliže sladoled na dnu korneta.

*Gledam kako mazi mačku, posebno ako je moja.

*Ako sedi i skida majicu, pa mu proviri stomak ili leđa.

*Dok ga gledam kako sortira rublje dođe mi da mu skinem pantalone i iscedim ga.

*Ako mi moj muškarac menja praznu gumu na autu.

*Uzbuđuje me pogled na njegove ruke dok izrađuje nešto, nezavisno je li to nameštaj ili skulptura, a koristi ih dobro.

*Posmatrala sam mog bivšeg kako igra video igricu s mojim sinom po prvi put, a usred toga mi je šapnuo kako me želi.

*Moj bivši imao je običaj sa liže šalicu pre ispijanja kave. Bila je to mala, suptilna gesta koja je trajala možda trećinu sekunde, ali svaki put me uzbudila.

*Muškarac u parku smirio je velikog psa koji je bio toliko uzbuđen da je rušio decu na igralištu (nije bio agresivan). Prišao mu je raširenim rukama i otvorenim dlanovima, i govorio ugodnim glasom "hej, devojko" . Pas se umirio i prišao mu, a on je čučnuo, tepao mu i pridržavao glavu dlanom. Potom mu je stavio ruku oko vrata. Uglavnom, pas je postao ispunjen ljubavlju. Potom je muškarac ustao i zatražio od psa da ga sledi kako bi mu pronašao vlasnika u parku, i pratio ga je, prenosi Unilad.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/24sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.