VOLIM GA, ALI NE MOGU DA SPAVAM S NJIM: Ispovest žene koja je dve godine u BRAKU i ne zna šta da radi!
Ilustracija, Foto: Profimedia

TRAŽI POMOĆ

VOLIM GA, ALI NE MOGU DA SPAVAM S NJIM: Ispovest žene koja je dve godine u BRAKU i ne zna šta da radi!

Nezadovoljna supruga, anonimno je zatražila pomoć

Objavljeno: 14.11.2018. 14:21h

Ako je jedna strana nezadovoljna, onda je razgovor nužan kako bi se rešili problemi u vezi. Svaki odnos bi trebao da se zasniva na poverenju i komunikaciji, a ako imate problem najlakše ćete ga rešiti razgovorom.

" U srećnom sam braku dve godine s muškarcem koga volim, ali on ne uspeva da me zadovolji seksualno zbog čega sam jako frustrirana. Ne želim to da mu priznam kako mu ne bih povredila ego, ali ovako više ne mogu". 

Nezadovoljna supruga, anonimno je zatražila pomoć na portalu TOI, a psihološkinja i savetnica za veze Rajana Avatramani odgovorila je da je komunikacija i otvoren pristup najvažniji segment svake veze.

 

"Ako je jedna strana nezadovoljna, onda je razgovor nužan kako bi se rešili problemi u vezi. Svaki odnos trebalo bi da se zasniva na poverenju i komunikaciji, a ako imate problem najlakše ćete ga rešiti razgovorom. Možda druga strana i nije svesna da postoji neki problem kada je o seksu reč, a ako o tome ne razgovarate otvoreno, problem će se nastaviti što može dovesti i do drugih problema u vezi i na kraju do raspada veze. Isprobajte neke nove stvari u spavaćoj sobi i nađite šta vam odgovara", savjetuje Avatramani.

BONUS VIDEO: IMA 70 GODINA, A PENJE SE BOLJE OD NABILDOVANIH KLINACA! Deda se golim rukama uzverao uz stene i ZADIVIO SVE! (VIDEO)

(Espreso.rs/Večernji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media