NIJE IM SAMO IZGLED BITAN: 10 stvari koje su muškarcima PRIVLAČNIJE od besprekornog tela i zavodljivog veša!
Muškarcima su neke stvari mnogo bitnije nego fizički izgled, Foto: Thinkstock

sitnice koje znače

NIJE IM SAMO IZGLED BITAN: 10 stvari koje su muškarcima PRIVLAČNIJE od besprekornog tela i zavodljivog veša!

Stvari koje privlače muškarce često nemaju nikakve veze sa besprekornim telom ili seksi donjim vešom

Objavljeno:

Obično mislimo da muškarci padaju samo na dobar izgled žene, ali to nije tačno.

Stvari koje privlače muškarce često nemaju nikakve veze sa besprekornim telom ili seksi donjim vešom.

Iznenadićete se kada pročitate listu stvari koje privlače većinu muškaraca.

Jutarnje protezanje

Naravno da muškarci vole kratke suknje i visoke štikle, ali kada posmatraju ženu u kućnoj atmosferi, to zna da im bude i te kako privlačno. Privlači ih kada vide ženu kako se proteže i razbuđuje u pidžami. Tada im izgledaju nežno i ranjivo.

Neuredna kosa

Možete uložiti mnogo vremena i novca da uredite svoj kosu, ali muškarcima ništa nije tako privlačno kao razbarušena kosa u prirodnom stanju. Više ih privlači raščupana, čista kosa, nego savršeno uređena frizura. Bez šminke Muškarci više vole prirodne, nego našminkane žene. Većinu njih šminka u nekim trenucima sprečava da poljube ženu. Više je doživljavaju kao barijeru, nego kao nešto privlačno. Zaobljen stomak

Popularno je verovanje da tanak struk i potpuno ravan i zategnut stomak najviše privlače muškarce, ali to ipak nije tako. Muškarci kažu da nema ništa lepše od pomalo mekanog i zaobljenog stomaka. Jedna od najprivlačnijih žena svih vremena Merilin Monro jednom prilikom je rekla: Žena bez stomaka je kao kuća bez balkona - i teško je ne složiti se sa tim.

Bore

Bore smetaju više ženama nego muškarcima. Većina muškaraca će reći da poneka bora na ženskom licu zna da bude vrlo izazovna. Bore su ipak svedok našeg iskustva i zrelosti. Dobar apetit

Žene koje su opterećene i zabrinute za svoju ishranu, ne privlače jači pol. Imati zdrav apetiti i ne plašiti se da pojedete šta poželite, znači da ste sigurni u sebe i da ne marite za mišljenje drugih. Takva žena brzo zadobija poverenje i simpatije muškarca. Ali, dobro zapamtite – krajnosti su opasne, pa i u hrani treba biti umeren. Dakle, ne prejedajte se na prvom sastanku.

Naočare

Nositi naočare u svojim ranijim, tinejdžerskim danima, može biti pravo mučenje, dok u odraslom dobu, to daje sasvim suprotan efekat. Tada žene sa naočarima izgledaju izuzetno privlačno. U stvari, žene koje nose naočare muškarci će pre zapaziti od onih koje to ne čine. Žena sa naočarima može da izgleda istovremeno ranjivo i nežno, ali i samouvereno i nezavisno. Razlika na koži od sunčanja

Žene se često uznemire kada vide neosunčani, beli deo kože na svom telu. Međutim, ovaj problem izgleda, muškarcima uopšte ne smeta. Većina momaka smatra da oštar kontrast na ženskom telu, između prirodne i osunčane oblasti može da bude veoma seksi.

Duge suknje

Duga letnja suknja ne izgleda ništa manje iazovno od svoje mini drugarice. Maksi suknje su kao tajna koja čeka da bude otkrivena. Čak i ako je vaš muškarac video te lepe noge hiljadu puta, duga suknja će mu uvek iznova zagolicati maštu.

Bose noge

Većina muškaraca smatra da su bose noge devojke neverovatno seksi. Prošla su vremena kada su muškarci bose noge svoje žene mogli videti tek nakon braka, ali i danas ovaj deo ženskog tela neverovatno privlači muškarce.

BONUS VIDEO: HVATA ME PANIKA, NISAM SKINULA NI GRAM: Čaba o stagnaciji nakon 6. nedelje na Strongmenovoj dijeti!

(Espreso.co.rs/Pult24.info)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.