NJIMA ĆE OVA ZIMA BITI NAJLEPŠA: Tri horoskopska znaka koje očekuje LJUBAV do KRAJA GODINE!
Ova zima će za neke znakove biti čarobna, Foto: Profimedia

ZIMSKE ČAROLIJE

NJIMA ĆE OVA ZIMA BITI NAJLEPŠA: Tri horoskopska znaka koje očekuje LJUBAV do KRAJA GODINE!

Ova godina ima još mesec i koji dan do kraja, a za to vreme se može svašta dogoditi

Objavljeno:

Spadate u grupu nesrećnih singl ljudi koji konačno žele da se zaljube opet jer smatraju da su proveli dovoljno vremena sami? Možda imamo dobre vesti za vas…

Ova godina ima još mesec i koji dan do kraja, a za to vreme se može svašta dogoditi. Ako ste solo, a rođeni si u jednom od ova tri horoskopska znaka, velika je verovatnoća da ćete se još ove godine zaljubiti

Ribe

Osobe rođene u znaku Riba uvek čeznu za skladom, a još ove zime očekuje ih puno ljubavi i leptirića u stomaku. Konačno će pronaći partnera koji će nakon dugo vremena nanovo probuditi njihova osećanja pa će uživati u romantičnim praznicima. Zajedničkim večerima na kauču i romantičnim zimskim šetnjama više ništa neće stajati na putu.

Strelac

I Strelčeve će još ove godine iznenaditi nova ljubav. Dok je jesen bila puna ljubavnog zastoja i patnje, zima će konačno doneti sveže vetrove. Od velike ljubavi do doživotne veze – sve je moguće! Kako god, definitivno ćete imati leptiriće u stomaku i konačno se rešiti jesenje depresije.

Bik

Dok je Bik protekle godine bio suzdržan kad je reč o izlascima i radije se koncentrisao na krug prijatelja, ove zime će konačno pronaći dublja osećanja. Ovaj horoskopski znak upravo je sada totalno u ravnoteži sa svojim unutrašnjim ja – što je savršena predispozicija za zaljubljivanje u nekoga dužeg vremena. BONUS VIDEO: UPOMOĆ! ZMIJA MI JE U ĆELIJI! Zatvorenik namagarčio čuvara, pa ga zaključao! (VIDEO)

(Espreso.co.rs/Miss7.24sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.