POZELENITE OD LJUBOMORE svaki put kad vidite ŽENSKO PORED NJEGA? Kako da ne oterate dečka od sebe! (FOTO)
Ljubomorna devojka, Foto: profimedia

ne smaraj ga

POZELENITE OD LJUBOMORE svaki put kad vidite ŽENSKO PORED NJEGA? Kako da ne oterate dečka od sebe! (FOTO)

Neki muškarci uživaju u izluđivanju žena, a ako je to slučaj s tvojim, skloni se od njega i pronađi nekog s kim ćeš biti smirenija

Objavljeno:

Ljubomorna ludača možda nije najlepši epitet koji žena može dobiti, ali budimo realni, ako si ljubomorna i zbog toga se ponašaš ludo, verovatno si i sama već pomislila na isti izraz. Ljubomora od nas ponekad pravi čudovišta, a mi znamo kako uništiti to čudovište.

1. Budi realistična

Zapitaj se ima li tvoja ljubomora temelj i postoji li opravdana sumnja u nešto zbog čega bi trebalo da budeš ljubomorna, ili je samo reč o nepotrebnoj drami. Ako si previše subjektivna, traži mišljenje drugarice kojoj veruješ.

Ljubomorna devojka
Ljubomorna devojkafoto: giphy

2. Negativu zameni pozitivom

Ljubomorne žene sebi često u glavi situaciju znaju dodatno da zakomplikuju negativnim mislima. Umesto da se uveravaš da se događa sve najgore, pokušaj se uveriti da je sve najbolje.

3. Broji do deset

Znamo da možda zvuči prejednostavno, ali sledeći put kad dobiješ potrebu za ljubomornim ispadom, broji do deset. Ako te napad ne prođe, broji opet.

Ljubomorna devojka
Ljubomorna devojkafoto: giphy

4. Skloni se od uzroka

Ako imaš dečka koji nije dobar prema tebi i ako je tvoja ljubomora ipak pomalo opravdana, razmisli ima li smisla biti s nekim zbog koga se pretvaraš u ljubomornu ludaču. Neki muškarci uživaju u izluđivanju žena, a ako je to slučaj s tvojim, skloni se od njega i pronađi nekog s kim ćeš biti smirenija.

Bonus video:

Stvari koje muskarci rade ako vas stvarno vole!

(Espreso.co.rs / Izvor: besnopile.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.