Na šta MUŠKARCI MISLE kad kažu da je žena LOŠA U KREVETU? (FOTO) (GIF)
Foto: profimedia

Nedostatak intime i bliskosti

Na šta MUŠKARCI MISLE kad kažu da je žena LOŠA U KREVETU? (FOTO) (GIF)

Do seksa dođe samo kada je sve savršeno? Naravno da je takvih savršenih trenutaka malo, pa ih ne čekajte jer ćete i vi i vaš partner živeti gotovo u celibatu

Objavljeno: 11.01.2018. 13:03h
  • 74

Koliko je neko dobar ili loš u krevetu - o tome bi se dalo raspravljati, jer ono što je nekome loše, drugome je fantastično - i obrnuto. Seks bi trebalo da bude nešto što vezu između dvoje ljudi vodi na viši nivo intime i emocija, a ne tek puko pražnjenje strasti bez previše osećanja ili sebično zadovoljavanje sopstvenih potreba.

Pravi muškarac koji iskreno voli svoju ženu, nikada neće reći niti njoj, niti nekome drugome, da je ona loša u krevetu. Ai, oni koji to umeju da kažu, tada verovatno uz seks vrzuju neke druge stvari, poput, ženine nesigurnosti u svoj izgled, korišćenja seksa za manipulaciju, nedovoljno truda...

foto: profimedia

Ovo su neki od razloga zbog kojih neki muškarci seks mogu smatrati lošim: 

1. Ženina nesigurnost zbog fizičkog izgleda

Mnogim ženama je neugodno da se skinu pred partnerom ili da vode ljubav s upaljenim svetlima. To samo pokazuje da smatraju da nisu dovoljno lepe i savršene, i toga se stide. To vodi niskom samopoštovanju, sramežljivosti i tome da se zapravo u krevetu ne mogu opustiti. Savršen čovek jednostavno ne postoji. Svi mi imamo mane, i svi bi toga trebali da budu svesni i da prihvate, kako svoje, tako i tuđe nedostatke.

Muškarac koji iskreno i duboko voli ženu s kojom je u vezi, voleće i sve njene mane. Zato, opustite se i dopustite svom partneru da upozna vaše telo do najsitnijih detalja. Skupite hrabrosti i odenite seksepilan komad donjeg rublja. Osećaćete se samouverenije i privlačnije, a tako i opuštenije.

2. Nedostatak intime i bliskosti

Biti blizak i intiman s partnerom ključ je svake kvalitetne veze. Seks je vrhunac toga. Neke žene znaju uskraćivanjem intimnih trenutaka kažnjavati svoje partnere ili ih ucenjivati time. To je sve samo ne dobro i pametno. Manipulacija bilo kog tipa, a posebno ovakvog, ne može biti dobra.

Postoje žene koje partneru uskraćuju bliskost nesvesno, posebno u dugim vezama. Usputni zagrljaj, poljubac, lepa reč bi trebale da budu stvari koje se odvijaju svakog dana. Time pokazujete nekome da ga iskreno volite upravo takvog kakav je, a to vodi i boljem seksualnom životu.

foto: profimedia

3. Ženin sve zapušteniji izgled

To što ste dugo u vezi ne znači da morate da zapostavite svoj izgled. Normalno da se nećete svaki dan našminkati odmah ujutro samo da bi partneru bile privlačnije, jer on vas voli i bez naslaga boje na licu. Ali, ponekad se treba malo više potruditi i rasplamsati strast kakva je bila na početku veze.

Takođe, nemojte dozvoliti da po kući stalno hodate, na primer, prljave i raščupane kose, dlakavih nogu i sa sve većim brojem kilograma. Ako to dopustite, ne samo da ćete izgledati sve lošije, već ćete se tako i osećati, samopouzdanje će vam padati, a tada će se to odraziti i na vaš seksualni život.

4. Do seksa dođe samo kada je sve savršeno?

Naravno da je takvih savršenih trenutaka malo, pa ih ne čekajte jer ćete i vi i vaš partner živeti skoro u celibatu. Ne čekajte pogodno raspoloženje za seks kako bi do njega došlo, već se potrudite - ako niste u tom raspoloženju, to promenite.

Dodirujte se međusobno, masirajte, upalite pokoju sveću, pustite laganu, senzualnu muziku, natočite vino, gledajte jedno drugome u oči... Upravljajte svojim vremenom i događajima onako kako vi želite. Ne čekajte da se nešto dogodi slučajno, pa tako ni seks!

foto: profimedia

Neki muškarci su za portal revelist.com ispričali šta im smeta kod žena, kada je seks u pitanju:

1. Ne sviđa mi se kada žena samo legne i raširi noge, i čeka da ja sve obavim. Nema mi ništa gore od toga.

2. Pasivnost mi je grozna, kada žena kao da nema pojma o sopstvenom telu i šta joj se sviđa. Ne mogu opisati koliko je frustrirajuće kada žena s kojom ste u krevetu ne reaguje i kada ne mogu dobiti povratnu informaciju je li nešto dobro ili nije.

3. Mrzim kada proizvodi lažne zvuke tokom seksa, draže mi je da tiho stenje pa da je to iskreno nego da lažno vrišti.

4. Nije nimalo prijatno kada vas uspoređuje s bivšim dečkom. Meni lično ne smeta što je pre mene imala druge, ali ne želim o tome da razmišljam.

5. Smeta mi nedostatak komunikacije pre ili tokom seksa. Ako joj je nešto lepo ili nešto želi, voleo bih da mi to kaže.

dečko i devojka se grle
dečko i devojka se grlefoto: giphy

Bonus video:

7 razloga zašto je ZIMA najbolje godišnje doba ZA SEKS?

Ako niste znali ovaj period godine idealan je za vođenje ljubavi. Zašto? Evo vam dovoljno razloga posle kojih vaš partner/partnerka neće moći da vas odbije.

(Espreso.rs / Izvor: 24sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media