5 znakova da se u vezi ponašate kao majka, a ne kao njegova devojka (FOTO) (GIF)
Foto: profimedia

Stalno prigovaranje

5 znakova da se u vezi ponašate kao majka, a ne kao njegova devojka (FOTO) (GIF)

Stalna potreba za stvaranjem izgovora i opravdavanjem lošeg ponašanja partnera koje traje već duže vreme neće učiniti vašu vezu boljom

Objavljeno:

3. Čišćenje za partnerom

Pratiti partnera u stopu i čistiti za njim stvarno nema smisla. Bilo da je reč o mrvicama hrane ili hrpi odeće na podu, partner treba biti svestan da je on taj koji treba iza sebe da pospremi. Za srećniju vezu dovoljno je da podelite kućne zadatke ravnopravno.

foto: Shutterstock

4. Stvaranje izgovora

Normalno da želite pada vidite partnera u najboljem svetlu i da želite da branite neke njegove odluke. Ali, stalna potreba za stvaranjem izgovora i opravdavanjem lošeg ponašanja koje traje već duže vreme neće učiniti vašu vezu uspešnijom. Nema potrebe za majčinskom zaštitom već podstaknite vašeg partnera da prihvati odgovornost za svoje ponašanje.

foto: giphy

5. Potpuno kontrolisanje

Neke osobe jednostavno imaju ličnost koja je sklona kontrolisanju svega. Ali, ako baš svaki aspekt vaše veze kontrolišete jer nemate poverenja u vašeg partnera onda nastaje problem. Važno je da oba partnera shvate stanje veze i da žele da se promene, jer ako ne dopuštate partneru da donosi neke odluke to može loše uticati na vaš odnos i vašu budućnost.

foto: profimdia

(Espreso.co.rs / Izvor: zadovoljnadnevnik.hr)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.