21 stvar koju morate znati ako ste u vezi s jedincem! (FOTO) (GIF)
Foto: profimedia

Nisu svi umišljeni

21 stvar koju morate znati ako ste u vezi s jedincem! (FOTO) (GIF)

Vreme "samoće" je sveto i nedodirljivo i nikako ga ne pipaj, a ako hoćeš da mu privučeš pažnju, to moraš mudro da odradiš
Objavljeno:

5. Nisu svi roditelji jedinaca prezaštitnički nastrojeni

Jasno je da roditelji jedinaca svu svoju ljubav usmeravaju u jedno dete, ali to ne znači da će od njega napraviti "invalida". Često roditelji jedince ostavljaju same da se igraju i ispunjavaju svoje vreme po želji, što uglavnom kod većine znači i priliku za haos, padove i učenje na sopstvenim greškama. Ne bdiju nad njima svake sekunde.

foto: profimedia

6. Jedincima treba više vremena za velike životne odluke

Izlaženje iz zone udobnosti za jedinca je teže nego za ljude s braćom i sestrama. Velike životne odluke ne donose preko noći i treba im više vremena da se odluče na veliki korak. Ali, jedinci kad odluče, onda ulože 100% volje i truda u svoju odluku.

foto: giphy

7. Da, još uvek razmišljaju o svojim izmišljenim prijateljima

Kakvo je to detinjstvo bez bar jednog izmišljenog prijatelja? Sigurno je bilo groooozno. Većina dece koja je odrasla bez sestara i braće je u nekom trenutku izmislilo barem jednog prijatelja, ako ne i celu seriju događaja i avantura koje su s njima prošli. Verujete, oni ih nikad neće zaboraviti.

foto: profimedia

8. Teški su cimeri

Jedinci nisu morali da dele sobu i stvari s drugima pa im cimerstvo i saživot može biti težak u početku.

foto: giphy
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.