21 stvar koju morate znati ako ste u vezi s jedincem! (FOTO) (GIF)
Foto: profimedia

Nisu svi umišljeni

21 stvar koju morate znati ako ste u vezi s jedincem! (FOTO) (GIF)

Vreme "samoće" je sveto i nedodirljivo i nikako ga ne pipaj, a ako hoćeš da mu privučeš pažnju, to moraš mudro da odradiš
Objavljeno:

Ako ne možeš da odgovoriš na ovih 5 pitanja za 5 sekundi zabrini se za svoj mozak! (FOTO)

Bilo da ste u vezi, u braku ili planirate da se uselite s muškarcem ili ženom koji su jedino dete, bilo bi dobro da znate sledeće činjenice. Shvatićete zašto rade neke stvari i razumećete ih bolje.

Nisu svi jedinci umišljeni, privilegovani i tvrdoglavi egomanijaci. Ali, prate ih društveni stereotipi koji često nemaju veze s istinom. Ako ste u vezi s jedincem, ove činjenice vam mogu pomoći.

foto: giphy

1. Jedinci puno pričaju sa svojim roditeljima

Postoji jednostavan razlog za to - prve godine života su proveli uglavnom u društvu svojih roditelja i porodice pa su se s vremenom stvorile čvrste veze.

foto: pixabay.com

2. Vreme "samoće" je sveto i nedodirljivo!

Nemojte to shvatiti lično, to nema veze ni sa kim osim s njima samima. Jedincima treba više vremena za sebe, za razliku od ljudi koji su imali braću i sestre. Navika da budu sami i način na koji su jedinci pre ispunjavali svoje vreme, ostaje prisutna i kada odrastu. Potreba za vremenom koje će provesti sami je prevelika.

foto: giphy

3. Postaće najbolji prijatelji s vašom braćom i sestrama

Većina jedinaca će želeti imati što bolje odnose s vašim sestrama i braćom, pa čak i toliko se sprijateljiti s njima da će često oni znati neke stvari pre vas.

foto: giphy

4. ... i s vašom mamom

Budući da imaju dobar odnos sa svojom mamom, otvoren i direktan, većina jedinaca će biti jako opuštena u komunikaciji s vašim roditeljima. Zahvaljujući godinama vežbe s će njima pričati prisno i bez ikakvih zadrški.

foto: giphy
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.