VIKTORIJA SE SA SVOJIM MUŽEM BAVI ''MASIRANJEM'' ŽENSKIH POLNIH ORGANA: Neke žene čak DOVODI i do ovoga PRSTOM?!
Foto: Printscreen/Instagram/victoriaredbard

ma da li je realno?!

VIKTORIJA SE SA SVOJIM MUŽEM BAVI ''MASIRANJEM'' ŽENSKIH POLNIH ORGANA: Neke žene čak DOVODI i do ovoga PRSTOM?!

Tantrički se*s u prevodu znači "tkanje i širenje energije" i njegov cilj nije postizanje vrhunca, već emotivno i fizičko zbližavanje partnera

Objavljeno:

Reč je o sporom obliku vođenja ljubavi koji stvara konekciju između uma i tela. Ova metoda takođe može da dovede do doživljaja snažnog vrhunca, a Viktoriju Luiz Smit (33) iz Australije zovu "vešticom tantričkog se**a". Ona sa budućim suprugom vodi radionice sa ciljem da se**ualni užitak podigne na novi nivo.

"Ja izvodim čaroliju i koristim rituale kako bih pomogla transformaciji odnosa, na ćelijskom nivou kroz telo. Dođite i oslobodite se osećaja društveno nametnutog stida i tabua oko se**ualnosti. Vratite se svojoj iskonskoj erotskoj nevinosti", kaže Viktorija koja sesiju izvodi verbalno ili demonstrira.

Reč je o masaži pod nazivom "Yoni", a onda podrazumeva masažu ženskog polnog organa. Grupe na radionicima su otvorene i za muškarce, a klijentkinje treba da ponesu ulje, peškir, ćebe i suknju ili haljinu. "Pomažem drugima da pronađu slobodu kroz se**ualnost, neki od njih leče se**ualnost koja je narušena u prošlosti", pojasnila je i dodala da njene radionice pomažu pojedincima da izađu iz neprijatnih emocionalnih stanja i razviju više pozitivne i zdrave emocije. Cilj je da se svako zbliži sa svojim partnerom i da može da zadovolji sve njegove potrebe. Svoj posao naziva profesijom.

"Počela sam da se bavim ovom profesijom kako bi moja se**ualnost ozdravila nakon loše veze. Osim grupnih radionica 'krugova zadovoljstava', radim i 'Yoni' masažu za koju sam klasifikovana. Jedna od žena koja dolazi na moje radionice, a prezadovoljna je promenama u svom telu, kaže da bi sada mogla da doživi vrhunac i kada joj neko dodirne koleno", nastavila je, a prenosi Daily Mail.

Ova masaža uključuje dodirivanje, duboko disanje i ponekad, ako klijentkinja pristane, penetraciju prstom. Isis Feniks iz SAD-a, koja se bavi ovom vrstom masaže, kaže da je moguće osloboditi emocije koje ponekad znaju da "zaglave u ženskom polnom organu". "Žene doživljavaju razne senzacije tokom masaže i nije poenta doživeti vrhunac, već otkriti šta u vama probuđuje to da se osećate dobro. Mada, neke žene dožive vrhunac i u tome nema ništa loše. 'Yoni' masaža je svečanost u kojoj je žena pozvana da iskoristi dodir svoje vulve", objašnjava Isis.

BONUS VIDEO

04:02

DUBOKA SAM U SVAKOM SMISLU! Jovana Jeremić otkrila kakva je u krevetu: SEKS PREZIRE? A EVO ŠTA JE NAJVIŠE PALI

(Espreso/Mondo/T.V./prenela T.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.