OVU SE*SUALNU FANTAZIJU IMA VELIKI BROJ ŽENA, ALI JE KRIJU KAO ZMIJA NOGE: Ćutale bi o njoj do SMRTI
Seks, Foto: Profimedia

paŽnja

OVU SE*SUALNU FANTAZIJU IMA VELIKI BROJ ŽENA, ALI JE KRIJU KAO ZMIJA NOGE: Ćutale bi o njoj do SMRTI

Jedan broj žena naglasio je da bi volele da im se u životu makar jednom dogodi trojka, sa dva muškarca, nikako sa još jednom ženom

Objavljeno: 11:17h

Muškarci su se od pamtiveka trudili da od svojih partnerki pa i od drugih žena saznaju da li im se dopadaju iste ili makar slične stvari i igrice u seksu.

Žene bi obično prevrtale očima i naglas govorile da su im seksualna pomagala, ostvarivanje fantazija i sl. „gadna stvar“ i da tako nešto ne bi mogle čak i u braku. Međutim, kada se pojave ankete na raznoraznim muško-ženskim portalima, sve maske padaju i pod plaštom diskrecije, čitaoci otkrivaju šta zaista vole i žene u seksu.

seks
foto: Profimedia

Dve poslednje mini-ankete koje su sprovedene na uticajnim američkim portalima za žene pokazale su da se žene potajno nadaju da makar jednom u životu probaju grupni seks, a dominaciju čak i češće od toga.

Čak 65 posto dama priznalo je da im je grupni seks na prvom mestu liste fantazija u seksu, a čak 32 posto je priznalo da su na neki način i učestvovale u orgijama, makar posredno.

Jedan broj žena naglasio je da bi volele da im se u životu makar jednom dogodi trojka, sa dva muškarca, nikako sa još jednom ženom.

04:22

ĆUTE I TRPE! PREKO 20 % ŽENA OSEĆA BOL TOKOM SEKSUALNOG ODNOSA! Retko kad doživljavaju orgazam EVO KOJI SU NAJČEŠĆI RAZLOZI

(Espreso/krstarica)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.