OMILJENA SRPSKA SE*S POZA GOVORI SVE O NAŠEM NARODU: Stari veruju da je ona odlika SRPSKOG OBRAZA
Ilustracija, Foto: West Coast Surfer / Mood Board / / Shutterstock Editorial / Profimedia

pažnja

OMILJENA SRPSKA SE*S POZA GOVORI SVE O NAŠEM NARODU: Stari veruju da je ona odlika SRPSKOG OBRAZA

Ovo je omiljena srpska seks poza

Objavljeno:

Intimni odnosi večita su tema u svakom društvu. Mnogi se hvale uspesima koji su se desili ispod pokrivača, ali i onima koji se nikad nisu desili ali se o njima govori naširoko.

Brojna istraživanja govore o tome koliko je se*s kao tema bitan na svim meridijanima. Govoreći o omiljenoj pozi u intimnim odnosima jedna se posebno ističe. U pitanju je dogi poza. Se*sualni terapeut Kristofer Bret-Renes kaže da je ova poza omiljena i gej i strejt parovima.

Naši stari veruju da je ovo odlika srpske časti.

Seksolog Loren Frenč kaže da ako želite dublju penetraciju, možete da pomerite ruke nadole tako da se odmarate na podlakticama, a lice više spušteno.

Seks
foto: Tom Merton / Caia Image / Profimedia

- Mislim da je to bolji ugao od ruku i kolena. i možda poduprt jastukom u koji verovatno gledaš najdublje- rekla je Loren za australijske medije.

Dok je u maltene celom svetu ova poza u samom vrhu omiljenih, u Srbiji je pak ne jedna manje zahtevna uzela primat. Nije reč ni o kakvoj vratolomiji, već o najklasičnijoj pozi, neki je nazivaju i pozom za početnike.

Misionarska poza jedan je od najpretraživanijih pojmova u Srbiji na sajtovima za odrasle. Postoje razne varijacije ove poze koje dodatno uzbuđuju Srbe, ali se češće drže klasične varijante.

Bonus video: SEKSOLOG ZAPLAKAO U EMISIJI UŽIVO: Zbog čipsa sa ukusom VAGINE?! Kroz te stvari deca trebaju polako da prođu

03:55

SEKSOLOG ZAPLAKAO U EMISIJI UŽIVO: Zbog čipsa sa ukusom VAGINE?! Kroz te stvari deca trebaju polako da prođu

(Espreso/Srećna Republika)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.