OVA NOVOSAĐANKA JE BILA NEVINA DO 23. GODINE: Kad je rekla i ZAŠTO, krenuli su da je PLJUJU I URNIŠU, JEL' MOGUĆE?
Ilustracija, Foto: Andriy Popov / Panthermedia / Profimedia

paŽnja

OVA NOVOSAĐANKA JE BILA NEVINA DO 23. GODINE: Kad je rekla i ZAŠTO, krenuli su da je PLJUJU I URNIŠU, JEL' MOGUĆE?

U isto vreme, ona je slušala o intimnim odnosima od svojih drugarica i znala zapravo dosta o tome, iako nije imala to iskustvo koje one imaju.

Objavljeno:

Često se polemiše o tome kada je pravo vreme da mladi ljudi po prvi stupe u intimne odnose i faktori za odlučivanje su brojni. Kada je preprano, kada prekasno, a kada baš pravo vreme? Ne postoji magičan broj, to je vrlo individualno.

Neretko je roditeljima nezahvalno o tome da razgovaraju sa svojom decom iz mnogobrojnih razloga. A, pošto se obično radi o tinejdžerima, brojni su faktori na koje bi trebalo da se obrati pažnja ukoliko postoji tendencija da se stupi u odnos.

Mnogima je važno da do toga ne dođe "prerano", dok se dvadesete godine uglavnom smatraju za "kasnije godine" za stupanje u intimne odnose po prvi put. Jedna Novosađanka dala je svoju ispovest anonimno za naš portal i otkrila je kako je to kada "izgubiš nevinost", upravo u tim "kasnijim godinama".

- Šta su uopšte kasnije godine? Danas se ta granica značajno pomerila i tinejdžeri vrlo mladi stupaju u odnose. Dugo sam bila jedina u mom ženskom drustvu koja nije imala intimni odnos, što nije bilo lako, započela je Novosađanka koja je želela da ostane anonimna, svoju ispovest.

U isto vreme, ona je slušala o intimnim odnosima od svojih drugarica i znala zapravo dosta o tome, iako nije imala to iskustvo koje one imaju.

Seks
foto: Trevor Adeline / Caia Image / Profimedia

- Bilo mi je često teško i da kažem "e, nevina sam i imam preko 22 godine". Društvo je mene prihvatilo tako, čisto zato što sam bila drugar i to nije bilo bitno, dok sam nekad u lice i povremeno iza leđa dobijala komentare poput "nedoje**na".

Ona nije želela da žuri i uradi to sa bilo kim, dok je na kraju, situacija ispala drugačija.

- Nisam želela prosto da to odradim, a kada se to napokon desilo, samo sam i odradila. Maštala sam o tome kao o nekom lepom činu sa muškarcem kog ću voleti i koji će mene voleti, a zapravo život ti nekako namesti drugačije od onoga čemu se nadaš.

Kada je "prešla određene godine", kasnije joj je bilo i neprijatno da prizna da još uvek nije stupila u intimne odnose.

- Bilo mi je teško da kad upoznam nekog muškarca kažem "e nevina sam" jer su me gledali čudno. Posle toga bi bili u fazonu "jao baš lepo" i pobegli jer im je to bilo previše.

Zapravo prvi put kada je poželela da uradi to sa muškarcem kojeg je zaista volela, on je smatrao da ne može da joj pruži sve ono što ona i zaslužuje. Često su muškarci smatrali da je "super za brak" i da nju treba"čuvati" za isti, ali u tom trenutku ne bi baš bili zainteresovani "da budu prvi".

- Posle toga mi je bilo više svejedno. Naišla sam na nekog ko je bio dovoljno uporan da mi pruži pažnju, a ja dovoljno povređena da budem "luda". Posle mi je bilo žao, svima je bilo žao, ali pozitivna stvar je da sam otvorila prostor u svom životu za intimnost, kaže ona, a mladim devojkama koje se razmišljaju da li da stupe u odnos ili ne, je poručila sledeće:

- Da mogu opet da živim život, možda ne bih baš tako to radila, i svakako ne bih radila to sa bilo kim, otkrila je Novosađanka.

00:58

SNIMAJU SEKS SA DEVOJČICAMA KOJIMA U TOKU ODNOSA RAZBIJAJU GLAVU ČEKIĆEM!? Šokantna izjava Dejana Lučića o satanističkom ritualu

(Espreso/blic žena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.